banner2

Futbolcuları 'Hulk'a çevirmişti: Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakımını yapan firmanın sözleşmesi feshediliyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakımını yapan firmanın sözleşmesini yarın itibarıyla feshediyor. TFF'den yapılan açıklamada "İlgili firma ile yürütülen saha bakım sözleşmesinin 28 Eylül tarihi itibarıyla feshine karar verilmiştir." denildi.

Spor 27.09.2023, 19:34 27.09.2023, 19:53
Abone ol
Futbolcuları 'Hulk'a çevirmişti: Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakımını yapan firmanın sözleşmesi feshediliyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakımını yapan firmanın sözleşmesinin yarın itibarıyla feshedileceğini açıkladı.

"YETERSİZLİKLER GÖZLENMİŞTİR"

Federasyonun internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Trendyol Süper Lig'de 26 Eylül 2023 tarihinde İstanbulspor A.Ş. ile Galatasaray A.Ş. arasında oynanan 3. hafta erteleme müsabakası esnasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda saha bakım konularında eksiklikler ve yetersizlikler gözlenmiştir. Bu olumsuzluklar nedeniyle ilgili firma ile yürütülen saha bakım sözleşmesinin 28 Eylül 2023 tarihi itibariyle feshine karar verilmiştir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

GALATASARAY'IN PAYLAŞIMI

Galatasaray, İstanbulspor maçında Torreira yerini Nelsson'a bırakırken yaptığı paylaşımda futbolcusunun insanüstü gayretini ve formasının yeşile boyanmasını kastederek "Hulk karakterinde değişiklik zamanı..." notunu düşmüştü.

İşte o paylaşım:

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!