Yandex Metrica

Futbola savaş darbesi! Ukrayna'da ligler askıya alındı!

Futbola savaş darbesi! Ukrayna'da ligler askıya alındı!

Son dakika haberleri... Ukrayna - Rusya arasında çıkan savaş futbolu da etkiledi. Mircea Lucescu, liglerin gidişatı hakkında bilgiler verdi.

Spor

23.01.2024, 18:52

Ukrayna Premier Ligi, Rusya'nın ülkeye saldırması nedeniyle askıya alındı.

Sıkıyönetim kararı alan hükümet, tüm liglerin şu an oynanmayacağı açıklandı.

Spor müsabakalarının ne zaman oynanacağı hakkında ise kesin bir tarih verilmedi. 

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş gerilimi sonrası Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu açıklamalarda bulundu.

Kiev'den ayrılmayacağını aktaran Lucescu, "Oturuyorum ve neler olacağını bekliyorum. Cumartesi günü Kiev'de Inhulets Petrove ile oynamak zorunda kaldık. Olağanüstü halin de neler getireceğini görelim. Oyuncular durumdan biraz korkuyor. Bu da çok normal, aileleri var. Çok fazla yabancı oyuncumuz da yok zaten. Kötü olan durum, yabancı oyuncuları çok fazla olan ekiplerde, elçilikler yabancı oyuncuların gitmelerini istiyor" dedi.

Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç yaşında? Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç... Haberi Görüntüle

LUCESCU: KORKAK DEĞİLİM

Romanya'ya dönecek misiniz? sorusunu yanıtlayan 73 yaşındaki antrenör, "Nasıl gidebilirim? Ben bir korkak değilim. Bu çılgınlık 2014 yılında Donetsk'te başladığında bile ayrılmadım. Bunu yapamam. Herkes için kötü bir örnek olurum. Korku, panik ve anlamsızlık olur, nasıl gidebilirim? Büyük bir şey olmamasını ve akılsız insanlar sakinleşmesini umalım" şeklinde yanıt verdi. 

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading