Yandex Metrica

Futbol sahası ringe döndü! Kırmızı kart gören oyuncu yerdeki rakibini yumrukladı!

Futbol sahası ringe döndü! Kırmızı kart gören oyuncu yerdeki rakibini yumrukladı!

Son dakika haberleri... Futbol sahalarında bu kez gol değil maç sonu yapılan kavga gündem oldu.

Spor

23.01.2024, 18:34

Kırklareli'nde oynanan Hürriyetspor-Kuştepe Gençlikspor maçında ortalık savaş alanına döndü.

Hürriyetspor'un oyuncusu Talha Nazlı rakibine tekme attığı gerekçesiyle kırmızı kart gördü.

Sakinleştirilmekte zorlanan oyuncu bu kez yerde yatan rakip oyuncusu Umut Karakaş'ın yüzüne tekme attı.

Tekme sonucu çene ve elmacık kemiği ile burnunda kırıklar, sol gözünün altında ise 2 santimetre yırtık tespit edilen Umut Karakaş, hastanede tedaviye alındı.

Çene ve elmacık kemiği ve burnunda kırıklar oluşan Karakaş'ın sol gözünün altında ise 2 santimetre yırtık tespit edildi. Umut Karakaş, buradaki tedavisinin ardından Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilip tedaviye alındı.

Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Haberi Görüntüle

'HUKUKİ YOLLARA BAŞVURDUK'

Yaşanan olaylardan dolayı hukiki haklarını kullanacaklarını belirten Kuştepe Gençlikspor yönetim kurulu üyesi İbrahim Meriç, ilk golü attıktan sonra rakiplerinin sertleştiğini söyledi.

Maçı izlerken yaşananlar karşısında şoke olduğunu söyleyen Meriç, "Rakip takım oyuncusu bizim oyuncumuz Umut Karakaş'a uçarak tekme atınca kırmızı kart gördü. Oyuncumuz yerde kıvranırken, bu kez de gelip yüzüne tekme attı. Tekmenin sesini biz 50 metre uzaklıktan duyduk.

Yerde yatan futbolcunun yüzüne tekme atmak resmen cinayete teşebbüs. Olayın ardından takımı sahadan çekmek istedik ama hakem oynattı. Maçı 3-0 kazandık" dedi.

Maçın ardından jandarmaya giderek, tekme atan futbolcu Talha Nazlı'dan şikayetçi olduklarını söyleyen İbrahim Meriç, "Maç bitince tüm takım olarak Babaeski Devlet Hastanesi'ne gittik. Yüzüne tekme atılan oyuncumuz ve diğer tüm oyuncularımız da bireysel olarak şikayette bulundu. Hukuki yollara başvuracağız" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading