Yandex Metrica

Furkan Korkmaz, NBA'i ayağa kaldırdı! Joel Embiid ve James Harden'dan depremzedelere destek

Furkan Korkmaz, NBA'i ayağa kaldırdı! Joel Embiid ve James Harden'dan depremzedelere destek

Philadelphia 76ers forması giyen NBA gururumuz Furkan Korkmaz, Joel Embiid ve James Harden'ın formalarını açık artırmayla satılıp gelirin depremzedelere bağışlanacağını açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:25

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Philadelphia 96ers'da kariyerine devam eden Furkan Korkmaz depremzedelere yardım kampanyası düzenliyor.

NBA'de Philadelphia 76ers formasını terleten Furkan Korkmaz, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda: "Canım ülkemde yaşanan deprem felaketini büyük bir üzüntüyle takip ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Furkan Korkmaz, takım arkadaşı Joel Embiid'in Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen felakette etkilenen depremzedeler için destek formasının açık arttırmayla satışa çıkarılacağını belirterek "Joel Embiid ile konuştuğumda elinden geleni yapmak istediğini söyledi. Joel'in formasını depremzede vatandaşlarımız için açık arttırmaya çıkartıyoruz. Elde edilecek tüm gelir Ahbap Derneğine bağışlanacaktır." haberini verdi.

Basketbol tarihinde benzeri görülmedi! Maçlar artık parkede oynanmayacak! Neden cam zemin? Basketbol tarihinde benzeri görülmedi! Maçlar artık parkede oynanmayacak! Neden cam... Haberi Görüntüle

Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yıldız sambacı evini özledi Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yıldız sambacı evini özledi Haberi Görüntüle

JAMES HARDEN'DAN DESTEK!

Furkan Korkmaz, James Harden ile görüştüğünü belirterek formasının açık artırmayla satılmasının ardından geliri depremzedelere bağışlanacağını açıkladı.

Furkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; "James Harden ile de görüştüm. Acımızı paylaştığını ve ne gerekiyorsa yapmak istediğini belirtti. Kendisinin imzalı formasını da açık arttırma ile satışa çıkartıyoruz. Elde edilecek gelir deprem bölgesinde kullanılmak üzere Ahbap Derneği'ne gönderilecektir." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading