Yandex Metrica

Fransa galibiyetle başladı, lider Portekiz oldu

Fransa galibiyetle başladı, lider Portekiz oldu

Euro 2020 F Grubu'nda ilk kozlar paylaşıldı. Almanya, Münih'teki dev karşılaşmada son dünya şampiyonu ve EURO 2016 finalisti Fransa'ya 1-0 kaybederken, son Avrupa şampiyonu Portekiz ise Macaristan'ı 3-0 devirdi.

Spor

23.01.2024, 17:34

Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'nda ilk maçlar tamamlandı. Portekiz,Macaristan,Fransa ve Almanya'nın yer aldığı zor grupta lider gol averajıyla Portekiz oldu.

Grubun ilk maçında Budapeşte'de Macaristan ile karşılaşan Portekiz, Cristiano Ronaldo'nun yıldızlaştığı maçta rakibini 3-0 devirdi. Oyunun son çeyreğinde açılan Portekiz'e galibiyet gollerini 84'te Raphael Guerreiro,87 ve 90+2'de Cristiano Ronaldo getirdi.

Almanya attı,Fransa 3 puanı kaptı

Grubun ikinci maçında Allianz Arena'da Almanya ile mücadele eden Fransa,Pogba'nın maçın adamı seçildiği gecede Mats Hummels'in kendi kalesine attığı golle 1-0 kazandı.

Öte yandan Fransa'nın ikinci devrede Benzema ve Mbappe ile bulduğu goller, ofsayt olduğu gerekçesiyle VAR tarafından iptal edildi.

Karşılaşma boyunca istediği oyunu sahaya yansıtamayan Almanya'da  Türk asıllı oyunculardan İlkay Gündoğan 90 dakika sahada kadı, Emre Can ise 87. dakikada oyuna dahil oldu.

Fransa'da Paul Pogba mücadele sonrası  "maçın adamı" ödülüne layık görüldü.

???? Paul Pogba scoops the prize after an impressive display in Munich ????>@Heineken | >#EUROSOTM | >#EURO2020 >pic.twitter.com/ayaDQu0tKP

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading