Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fransa basını duyurdu! Burak Yılmaz jubile yapacak

Fransa basını duyurdu! Burak Yılmaz jubile yapacak

Son dakika haberleri... Fransa'da geçen sezon lig şampiyonluğu elde eden Burak Yılmaz için ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Spor

23.01.2024, 18:16

Fransa basını A Milli Takım'ın Cebelitarık ile yapacağı karşılaşma için İstanbul'a gelen Burak Yılmaz için  gündemi sarsan bir haberi duyurdu.

Lille ile geçen sezon ortaya koyduğu performansın uzağında kalan 36 yaşındaki golcü bu sezon oynanan 15 resmi maçta sadece 3 gol atabildi.

Lig'de son golünü 10 Eylül tarihinde Lorient'e kaydeden milli golcü, sonradan sahada olduğu 6 karşılaşmada suskunluğunu bozamadı. 

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden olan L'Equipe, Burak Yılmaz'ın milli takım ile 2022 Dünya Kupasına gidememesi durumunda radikal bir karar alarak milli kariyerini sonlandıracağı iddia edildi.

Milli takımın haricinde Lille ile bu sezon yaptığı yolculuklarda yorgun düşen 36 yaşındaki oyuncunun son dönemlerini daha diri geçirerek sadece kulüp takımına konsantre olmak istediği öne sürüldü.

Bu sezon milli takımla gösterdiği performans nedeniyle eleştirilen yıldız oyuncunun Stefan Kuntz ile yeni bir yapılanmaya A Milli Takım'da şansının azaladığı düşünülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading