Yandex Metrica
SON DAKİKA
Football Manager rüyası gerçeğe dönüştü! Will Still futbol tutkunlarının hayallerini yaşıyor...

Football Manager rüyası gerçeğe dönüştü! Will Still futbol tutkunlarının hayallerini yaşıyor...

Ligue 1 ekiplerinden Reims'in bileği Football Manager tutkusu nedeniyle antrenör olmaya karar veren 30 yaşındaki Will Still sayesinde bükülmüyor! Reims'in başında çıktığı 12 maçta da yenilgi yüzü görmedi...

Spor

23.01.2024, 20:23

Fransa Ligue 1 takımlarından Reims, 30 yaşındaki Teknik Direktör Will Still yönetiminde sergilediği performansla dikkat çekiyor. Son olarak ligde Paris Saint-Germain ile 1-1 berabere kalan Fransız ekibi, Belçikalı çalıştırıcı Will Still yönetiminde çıktığı 12 karşılaşmada hiç mağlup olmadı. Still’in öğrencileri, ligde ve Fransa Kupası’nda mücadele ettiği 12 müsabakada 4 galibiyet, 8 beraberlik elde etti.

Kendisine sorulan sorulara açık yüreklilikle cevap veren Will Still: “Football Manager'ın gerçek hayattaki kariyerim üzerinde büyük bir etkisi oldu. Sanal olsa bile bundan daha iyi bir şey yoktu. Sint-Truiden'le oyunda ligi kazanmaya çalıştığımı hatırlıyorum” ifadelerini kullandı.

Kadro sıkıntısı çeken Beşiktaş'a 3 kötü haber: Antalyaspor maçında yoklar Haberi Görüntüle

REİMS HER MAÇ PARA CEZASI ÖDÜYOR!

Ligue 1'de yaşanan kötü gidişatın ardından İspanyol çalıştırıcı Oscar Garcia ile yollarını ayırıp, takımın başına yardımcısı Will Still’i getiren Reims, Belçikalı çalıştırıcının henüz UEFA Pro lisansı olmaması sebebiyle her maç ceza ödüyor. Kariyerinde video analistliği de yapan Still, geçtiğimiz sezon ülkesinin takımlarından Standart Liege'de yardımcı antrenör olarak görev almıştı.

Fransa'da Reims topladığı 26 puanla ligde 11. sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlıların en dikkat çeken oyuncusu ise sezon başında Arsenal’dan kiralık olarak takıma katılan ve 20 maçta 12 gol kaydeden Folarin Balogun oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading