Yandex Metrica
SON DAKİKA
Flaş iddia! "Aboubakar Yukatel Kayserispor maçında takımda olacak"

Flaş iddia! "Aboubakar Yukatel Kayserispor maçında takımda olacak"

Sezon başında Burnley'den kiralık olarak Beşiktaş'a katılan Wout Weghorst, İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United ile anlaştı ve siyah beyazlı kulüpten ayrıldı. Transferde bu ayrılığı göz önüne alarak hamle yapmayı planlayan Beşiktaş'taki son gelişmeleri, beIN Sports muhabiri Gürler Akgün, Gün Ortası programında anlattı.

Spor

23.01.2024, 22:17

Gürler Akgün, "Aboubakar ve Boupendza'yı mevkisel olarak ayırmamız gerekiyor çünkü Beşiktaş'ın düşüncesi bu yönde. Vincent Aboubakar'ın düşünüldüğü yer Weghorst'un yeri. Aboubakar ile iş tamamen bitmiş durumda. Anlaşma sağlandı ancak şu anki kulübünden ayrılık işlemlerini tamamlamak istiyor. Kamerunlu futbolcunun kısa süre içerisinde Beşiktaş'a tekrar geçmesini bekliyoruz. Aboubakar Yukatel Kayserispor maçına yetişebilir." dedi.

Transferde Di Maria bombası! Son imzasını atacak Haberi Görüntüle

''N'KOUDOU'NUN AYRILMA İHTİMALİ VAR''

Aaron Boupendza hakkında da konuşan Akgün, "Boupendza Beşiktaş'ın 9 numara planları içerisinde bulunmuyor. Oyuncu Beşiktaş'ta kanat mevkisinde düşünülüyor. Georges Kevin Nkoudou'nun Beşiktaş'tan ayrılma ihtimali var. O ayrılırsa Boupendza düşünülebilir." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading