Yandex Metrica

Flaş gelişme! Nwakaeme Hull City ile anlaşamadı! Türk devine imza atıyor

Flaş gelişme! Nwakaeme Hull City ile anlaşamadı! Türk devine imza atıyor

Son dakika haberleri... Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye giden Anthony Nwakaeme ve manejeri, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile son görüşmede anlaşamadı. Nijeryalı yıldız Süper Lig devine haber gönderdi.

Spor

23.01.2024, 19:35

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile prensipte anlaşan Anhony Nwakaeme, son görüşmede ekstra isteklerde bulununca transfer gerçekleşmedi.

Menajeriyle birlikte İngiltere'den ayrılan Nİjeryalı oyuncunun Türk takımlarına haber gönderdiği öğrenildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe ile görüştüğü iddia edilen oyuncunun senelik 2 milyon 750 bin Euro maaş ve 2 milyon imza parası istemesi tepki çekmişti.

İlerleyen yaşından dolayı 3 senelik kontrat isteyen Nijeryalı futbolcunun istediği maaştan fedakarlığa gidebileceği iddia ediliyor.

Son dakika... Fenerbahçe zafer için sahaya çıkıyor: Kadıköy'de 11'ler belli oldu Son dakika... Fenerbahçe zafer için sahaya çıkıyor: Kadıköy'de 11'ler belli... Haberi Görüntüle

GALATASARAY NWAKAEME İÇİN YENİDEN DEVREDE

Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'e ek olarak kanat rotasyonunda kaliteli bir ismi transfer etmek isteyen Galatasaray'ın Nwakaeme için yeniden teklif yapacağı konuşuluyor.

Okan Buruk'un beğendiği 33 yaşındaki milli oyuncu için 1+1 yıllık kontrattan senelik 2 milyon Euro maaş önerileceği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading