Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fırat Aydınus hakem hatasını canlı yayında açıkladı: Gol iptal olmalı ve serbest vuruş verilmeliydi!

Fırat Aydınus hakem hatasını canlı yayında açıkladı: Gol iptal olmalı ve serbest vuruş verilmeliydi!

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin Ankaragücü maçında Michy Batshuayi ile attığı ilk gol tartışma konusu olmuştu. Süper Lig'in eski hakemi Fırat Aydınus, Belçikalı oyuncunun tehlikeli hareket yaptığını açıkladı ve golün geçersiz olması gerektiğini belirtti.

Spor

18.03.2024, 17:12

Süper Lig'in eski hakemi Fırat Aydınus, TV8,5 kanalında Ankaragücü-Fenerbahçe maçında atılan golün geçersiz sayılması gerektiğini açıkladı.

Sarı-lacivertlilerin maçı henüz 2.dakikasında Batshuayi ile attığı gol öncesi taban olduğunu belirten Aydınus, "Fenerbahçe'nin ilk golünde Batshuayi tehlikeli harekette bulunuyor. Bu gol iptal olmalı ve serbest vuruş verilmeliydi" yorumunu yaparak maçın hakemi Halil Umut Meler'in gol kararını eleştirdi.

Öte yandan Beyaz TV yorumcusu olan Ahmet Çakar da Fırat Aydınus'un görüşlerini destekleyici açıklamalarda bulundu.

Bu transfer rekor kıracak! Bayern Münih'ten Barcelona'ya servet akacak Haberi Görüntüle

AHMET ÇAKAR'DAN TEPKİ: DİZ KAPAĞININ YANINA BASIYOR!

Batshuayi'nin attığı golün iptal edilmemesini yanlış bulan Çakar, "Batshuayi'nin golü nizami değildir. Taban var. Dünyanın her yerinde çift vuruşu gerektirecek fauldür. İrfan Can Kahveci rakibin suratına dirsek atıyor. Bırakın kart vermeyi, faul de vermiyor. İkinci yarı Tolga'nın diz kapağının yanına basıyor. Kart yok." değerlendirmesinde bulundu.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading