Yandex Metrica

Fırat Aydınus canlı yayında ilk kez itiraf etti! Cüneyt Çakır gerçekleri ortaya çıktı

Fırat Aydınus canlı yayında ilk kez itiraf etti! Cüneyt Çakır gerçekleri ortaya çıktı

Son dakika haberleri... TV8,5 kanalında spor yorumculuğu yapan eski hakem Fırat Aydınus, bu sezon kendisi gibi emekli olan Cüneyt Çakır hakkında flaş bir açıklama yaptı.

Spor

18.03.2024, 00:41

Yeni sezonda Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8,5 kanalında spor yorumculuğu yapan Fırat Aydınus, geçen sezon yaşanan hakem skandallarıyla ilgili gündem yaratan itiraflarda bulundu.

Kendisi gibi hakemliği bırakan Cüneyt Çakır'a da değinen Aydınus, "Cüneyt Çakır'ın aldığı karar kendisi için hayırlı olsun. Eğer aldırılma söz konusu ise onu aldırana da hayırlı olsun. Cüneyt Çakır'ın nasıl kırgınlıkları var ise benim de var bazı kişilere. İlerleyen günlerde daha detaylı anlatacağım." ifadelerini kullandı.

Tarihi seri bitti: Jorge Jesus 34 maç sonra mağlup oldu Tarihi seri bitti: Jorge Jesus 34 maç sonra mağlup oldu Haberi Görüntüle

FIRAT AYDINUS: KIRGINLIK VARDI

"Geçen sene 8 Mart operasyonu adı altında lanse edilen ve bu işte parmağı olanlara karşı bir kırgınlık vardı. Bu kişiler Cüneyt Çakır'ın Dünya Kupası'na gitmesine engel oldu. Bu açık. Bundan sonraki aşamada yaklaşık birkaç gün önce maç yönetti. Ondan önce UEFA koşusu yaptı. TFF Merkez Hakem Kurulu belli olduktan sonra seminere çıktı. 2 gün sonra da hakemliği bıraktı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading