Yandex Metrica

Filenin Sultanları Kanada'yı da dağıttı: 3-0

Filenin Sultanları Kanada'yı da dağıttı: 3-0

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası 2. tur F Grubu ikinci maçında Kanada'yı 3-0 mağlup etti.

Spor

23.01.2024, 22:13

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Voleybol Dünya Şampiyonası'nın son 16 turundaki ikinci maçında Kanada ile karşı karşıya geldi. İkinci tura 3-0'lık Almanya galibiyetiyle başlayan Filenin Sultanları, Kanada'yı da 3-0 ile geçmeyi başardı. 

Konyaspor Kasımpaşa'yı deplasmanda rahat geçti Konyaspor Kasımpaşa'yı deplasmanda rahat geçti Haberi Görüntüle

EBRAR KARAKURT ŞOV YAPTI

Kadın Voleybol Milli Takımımız, Kanada karşısında Ebrar Karakurt'un 8 sayı ile oynadığı ilk seti 25-22'lik üstünlükle tamamladı. İkinci çeyreğin son bölümünde Ebrar Karakurt'un servis sayılarıyla Millilerimiz, 19-23'ten geri geldi ve son bölümü müthiş oynayarak seti 26-24 kazandı. Üçüncü sette de benzer bir senaryo ortaya çıkarken Filenin Sultanları, 24-21'den geri gelmeyi başardı ve seti 28-26 ile kazanarak maçtan da 3-0 ile galip ayrıldı oldu. Ebrar Karakurt, 26 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken Kanada'da da Kiera Van Ryk, 20 sayıyla oynadı.

Galatasaray'dan Zaniolo için dev hamle! Resmen piyango vurdu Galatasaray'dan Zaniolo için dev hamle! Resmen piyango vurdu Haberi Görüntüle

SIRADA ABD VAR

Millilerimiz, kalan iki karşılaşmada ABD ve Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. İlk olarak 7 Ekim Cuma günü 18:30'da ABD ile karşılaşacak Filenin Sultanları, son maçında ise 8 Ekim Cumartesi günü 18:30'da Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. Sırbistan, şu ana şampiyonada oynadığı 6 maçı da kazanırken ABD ise tek yenilgisini Sırbistan'a karşı alıp diğer maçlarını kazanmış durumda.

Hasan Arat'tan ilginç matematik! Yeni teknik direktör yerli mi olacak, yabancı mı? Hasan Arat'tan ilginç matematik! Yeni teknik direktör yerli mi olacak,... Haberi Görüntüle

ART ARDA 6'NCI GALİBİYET

Kadın Voleybol Milli Takımımız, FIVB Dünya Şampiyonası'na Tayland mağlubiyeti ile başlamıştı. Sonrasında Milliler, ilk tur gruplarında Güney Kore, Dominik Cumhuriyeti, Hırvatistan ve Polonya'yı devirmeyi başardı. İkinci tur grubunda da ilk maçında Almanya'yı 3-0 ile geçen Filenin Sultanları, Kanada'yı da 3-0 mağlup ederek üst üste 6. galibiyetini aldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading