Yandex Metrica

Fikret Orman'a büyük şok! Başkanlık dönemi ibra edilmedi

Fikret Orman'a büyük şok! Başkanlık dönemi ibra edilmedi

Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman'ın kesin ihraç talebiyle disipline sevki için verilen 114 imzalı dilekçe kurul tarafından kabul edildi. Beşiktaş'ın hazırlattığı rapora göre 2004 ile 2019 yılları arasında 102 milyon euroluk istisnai durum tespit edildi.

Spor

23.01.2024, 22:03

Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman'ın kesin ihraç talebiyle disipline sevki için 114 imzalı dilekçe divan kuruluna verildi. Disiplin kuruluna sevk isteği kabul edildi. 

İrfan Can Kahveci kariyerine imza atıyor! Avrupa yolcusu olabilir İrfan Can Kahveci kariyerine imza atıyor! Avrupa yolcusu olabilir Haberi Görüntüle

FİKRET ORMAN DÖNEMİ İBRA EDİLMEDİ

Verilen dilekçe ve önergeler, oy çokluğu ile kabul edildi. Yapılan oylama sonucu Fikret Orman'ın başkanlığı ile geçen iki dönem hem mali hem de idari yönden ibra edilmedi. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi ibra etmeme yönünde oy kullandı. 

Olympiakos'tan Fenerbahçe planı! İlk maçta fişi çekmek istiyorlar Olympiakos'tan Fenerbahçe planı! İlk maçta fişi çekmek istiyorlar Haberi Görüntüle

102 MİLYON EURO DEĞERİNDE İSTİSNAİ DURUM 

Beşiktaş'ın bağımsız denetçilere yaptırdığı raporun sonuçları 24 Aralık günü açıklanmıştı. 2009 ile 2019 yıllarına yapılan incelemede 102 milyon euroluk istisnai durum tespit edildi. Beşiktaş'ta 2004-2012 yılları arasında Yıldırım Demirören ve 2012-2019 yılları arasında Fikret Orman başkanlık yapmıştı. 

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final maçları ne zaman? 2024 Yarı finale hangi takımlar çıktı? UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final maçları ne zaman? 2024... Haberi Görüntüle

AHMET NUR ÇEBİ AÇIKLAMA YAPTI 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu'nda açıklama yaptı. 

Arda Turan itiraf etti: Sözleşmeyi gizlice arabada imzaladım! Arda Turan itiraf etti: Sözleşmeyi gizlice arabada imzaladım! Haberi Görüntüle

'PARALAR NEREDE DİYE BAĞIRTAN BEN DEĞİLİM'

Ahmet Nur Çebi açıklamasında, "Bizden önceki yönetim kurulu ve başkanının Mayıs'ta 'Paralar nerede' denirken aday olduğunu biliyoruz. Paralar nerede dendi diye Ekim'de gitti. 2 ayda ne değişti de gittiniz? Sürekli hodri meydan altımızı oyuyorlar diyorsunuz. Kim oyuyor kardeşim? Açıklayın...Taraftarı 'Paralar nerede?' diye bağırtan ben değilim"

"Mayıs ayında 3 kupayı kaldırdıktan sonra popülist olarak bir genel kurul yapabilirdim ama derdim o değildi"

"UEFA’ya dilekçe verdiler. Eylülün ödemelerini yapmayacağız çünkü ekimde seçim var dediler. UEFA buna neden müsaade etti o da meçhul. Ekim sonuna kadar 4 günü olacak yönetimin önüne koydular bunu" ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading