Yandex Metrica
SON DAKİKA
FETÖ suçlaması olay olmuştu! Mahkeme Emre Belözoğlu ve Ümit Özat hakkında son kararını verdi!

FETÖ suçlaması olay olmuştu! Mahkeme Emre Belözoğlu ve Ümit Özat hakkında son kararını verdi!

Son dakika haberleri... Fenerbahçe tarihinin unutulmaz iki oyuncusu Emre Belözoğlu ve Ümit Özat arasında yaşanan tartışmaya mahkeme son noktayı koydu.

Spor

23.02.2024, 01:30

Eski futbolcu Ümit Özat'ın Emre Belözoğlu hakkında dile getirdiği FETÖ iddiaları gündemi sallamıştı.

Daha sonra ifadelerden rahatsız olan Belözoğlu'nun avukatı Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak Özat’a 5 kuruşluk manevi tazminat davası açmıştı.

Mahkemeye sunulan dilekçede, Emre Belözoğlu’nun kariyerinin başarılarla dolu olduğunu ancak Ümit Özat’ın hiçbir zaman istediği başarıyı elde edemediğini, görev aldığı her kulüpten sorunlu olarak ayrıldığını iddia edilmişti.

Başsavcılığa sunulan dilekçede Ümit Özat’ın yaptığı bir paylaşımda Belözoğlu’na, “lağım faresi” diyerek, onur ve şerefine saldırdığı belirtildi.

Kasımpaşa maçı öncesi Galatasaray'a iyi haber: Milli futbolcu tamamen iyileşti Haberi Görüntüle

ÜMİT ÖZAT, EMRE BELÖZOĞLU İÇİN 5 KURUŞ ÖDEYECEK

Emre Belözoğlu ve Ümit Özat arasındaki tazminat davasının 3’üncü duruşması Beykoz 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde yapıldı. Duruşmaya Emre Belözoğlu’nun avukatı Mahir Işıkay katıldı. Ümit Özat ve avukatı ise duruşmaya katılmadı.

Duruşmada söz alan avukat Işıkay, dilekçesini tekrar ettiğini söyleyerek davanın kabulüne karar verilmesini talep etti. Alınan talebin ardından davayı karara bağlayan mahkeme, Ümit Özat’ın Emre Belözoğlu’na 5 kuruş manevi tazminat ödemesine hükmetti.

Mahkeme ayrıca önceki verdiği ara kararla da Ümit Özat’ın Emre Belözoğlu hakkında FETÖ iddiasında bulunmasını da yasaklamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading