Yandex Metrica

Ferdi Kadıoğlu için 5 kulüp sıraya girdi! Fenerbahçe'ye rekor gelir

Ferdi Kadıoğlu için 5 kulüp sıraya girdi! Fenerbahçe'ye rekor gelir

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin radarına giren Ferdi Kadıoğlu için 5 takım pusuda bekliyor. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'ndan rekor bir gelir elde etmeyi hedefliyor.

Spor

23.01.2024, 19:52

Fenerbahçe'nin genç futbolcularından Ferdi Kadıoğlu, performansıyla adından oldukça söz ettiriyor. Fenerbahçe'nin vazgeçilmez oyuncularından biri haline gelen ve Milli Takım'da gösterdiği performansla büyük övgü toplayan Ferdi Kadıoğlu, Avrupa'nın önemli kulüplerinin de dikkatinden kaçmadı.

Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı Haberi Görüntüle

5 KULÜP FERDİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Daha önce Eljif Elmas, Vedat Muriqi ve Kim Min-Jae gibi yıldızları parlatarak yüksek bedellere satan Fenerbahçe'de bu isimlere Ferdi Kadıoğlu da eklenebilir. 22 yaşındaki futbolcu için İngiltere'den Fulham, Nottingham Forest ve Brighton, Belçika'dan Club Brugge ve Hollanda'dan Ajax harekete geçti.

Trendyol Süper Lig'den düşecek ilk takım yarın belli oluyor! Trendyol Süper Lig'den düşecek ilk takım yarın belli oluyor! Haberi Görüntüle

PİYASA DEĞERİ 10.50 MİLYON EURO

Fenerbahçe'ye geldiği dönemde piyasa değeri 1 milyon Euro'ya yakın olan Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri 10.50 milyon Euro.

Basketbol tarihinde benzeri görülmedi! Maçlar artık parkede oynanmayacak! Neden cam zemin? Basketbol tarihinde benzeri görülmedi! Maçlar artık parkede oynanmayacak! Neden cam... Haberi Görüntüle

SERBEST KALMA BEDELİ 20 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin, Ferdi Kadıoğlu için gelecek tekliflerde kapıyı 15 milyon Euro'dan açması bekleniyor. Milli oyuncunun sözleşmesindeki serbest kalma bedelinin 20 milyon Euro olduğu ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading