Yandex Metrica

Fenerlileri sevindiren haber! Jesus, İstanbul'a geliyor

Fenerlileri sevindiren haber! Jesus, İstanbul'a geliyor

Bu sezon istediğini elde edemeyen Fenerbahçe'de teknik direktör konusu henüz netlik kazanmazken Jorge Jesus'la yapılan son görüşmenin ardından sözleşme konusunda yeni adımlar atıldığı ve dünyaca ünlü çalıştırıcının İstanbul'a geleceği öne sürüldü.

Spor

23.01.2024, 19:17

Fenerbahçe'de gelecek sezon takımın başında olacak isim henüz açıklanmazken uzun süredir görüşmelerin devam ettiği Jorge Jesus'la sözleşme konusunda yeni adımlar atıldığı belirtildi.

Jorge Jesus’un avukatı Luis Miguel Henrique, deneyimli antrenörün Fenerbahçe’ye bir adım daha yaklaştığına yönelik bir açıklama yapmış ve Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıracak sözler kullanmıştı.

Jayden Oosterwolde Galatasaray maçında oynayacak mı? Jayden Oosterwolde derbide olacak mı? Jayden Oosterwolde Galatasaray maçında oynayacak mı? Jayden Oosterwolde derbide olacak... Haberi Görüntüle

ÜÇÜNCÜ GÖRÜŞME YAPILDI

Fenerbahçe'de Jorge Jesus transfer henüz kesinleşmezken Portekizli teknik adam ile ilgili ülkesinin basınından flaş bir iddia gündeme geldi.

O Jogo'nun haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Portekizli teknik adam, internet üzerinden video konferans yöntemiyle üçüncü kez görüşme gerçekleştirdi.

Batı zirvesinde Nuggets'tan kritik galibiyet Batı zirvesinde Nuggets'tan kritik galibiyet Haberi Görüntüle

HAFTA SONUNA KADAR İSTANBUL'A GELECEK

Görüşmede 2 yıllık sözleşme konusunda adımlar atılırken olumlu gitmesi üzerine Ali Koç, Jorge Jesus'u kulüp hakkında bilgi vermek için İstanbul'a davet etti.

Jorge Jesus, hafta sonuna kadar İstanbul'a gelerek Fenerbahçe hakkında bilgi alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading