Yandex Metrica

Fener'i bekleyen tehlike Arda Güler serbest kalıyor

Fener'i bekleyen tehlike Arda Güler serbest kalıyor

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler için sıcak saatler yaşanıyor. Sarı lacivertli kulüple sezon başında yaptığı anlaşmaya göre Arda Güler'in dakika maddesi uyuşmuyor.

Spor

04.04.2024, 04:43

Ulusal basında çıkan haberlere gçre Fenerbahçe, genç süper yeteneği Arda Güler ile sözleşme yenileme konusunda karşılıklı anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ile 17 yaşındayken 3 yıllık sözleşme imzalayan Arda'ya önemli miktarda zam da yapılacak.

Barcelona'da teknik koltuk telaşı! Xavi'nin yerine kimi düşünüyorlar? Barcelona'da teknik koltuk telaşı! Xavi'nin yerine kimi düşünüyorlar? Haberi Görüntüle

DAKİKA MADDESİ KALKIYOR

Arda'nın yeni sözleşmesinde 1500 dakikayı dolduramazsa 5 milyon euro olan serbest kalma maddesi kaldırılacak. Bu sezon 1216 dakika oynayan Arda Güler'in 1500'ü geçerse 17.5 milyon Euro olacak serbest kalma maddesinin de devre dışı kalması için prensip anlaşması sağlandı.

Milli futbolcuyu taşıyan uçak düştü: Kurtulan yok Milli futbolcuyu taşıyan uçak düştü: Kurtulan yok Haberi Görüntüle

AVRUPADAN CİDDİ TEKLİFLER VAR

Arda Güler ile Barcelona, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund olmak üzere birçok Avrupa devi yakından ilgileniyor. Kanarya, Arda Güler ile birkaç sezon daha yola devam ettikten sonra astronomik bir bedele Avrupa'ya göndermeyi planlıyor.

'Batman' hem Fenerbahçe'yi sırtlıyor hem de kariyer sezonunu yaşıyor! 'Batman' hem Fenerbahçe'yi sırtlıyor hem de kariyer sezonunu yaşıyor! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE İSTATİSTİKLERİ

Genç yetenek bu sezon oynadığı 31 resmi maçta 6 gol atıp 5 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading