Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçelileri heyecanlandıran Vedat Muriç paylaşımı

Fenerbahçelileri heyecanlandıran Vedat Muriç paylaşımı

Lazio'da mutsuz olan ve Sarri'nin gözünden düşen Vedat Muriç'in Fenerbahçe'ye döneceği iddiaları üzerine Kosovalı oyuncunun eşinden sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Spor

23.01.2024, 18:12

Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, forvet hattındaki futbolculardan istenilen verimi alamadı. Başkan Ali Koç hem Vedat Muriç hem de Lazio yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştirdi. Vedat dönmek için çok istekli, Sarri, Kosovalı oyuncuyu net olarak gözden çıkardı. Fenerbahçe'nin hedefi Vedat'ı kiralama formülüyle kadroya katmak. 

TFF, hakem toplantısının tamamını yayınladı! Soruşturma başlatıldı Haberi Görüntüle

VEDAT MURİÇ İDDİASI

Devre arası transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de gözler yeniden Vedat Muriç'e çevrildi. S Sport, daha önce verdiği haberde Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Vedat Muriç ile ilgilendiğini iddia etmişti.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında kaç gözaltı oldu? Fenerbahçeli futbolculara soruşturma... Haberi Görüntüle

EŞİNDEN PAYLAŞIM GELDİ

Kosovalı golcünün eşi Edibe Muriqi de Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşım ile Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı. Muriqi ile ilgili bir haberi paylaşan Edibe Muriqi, arka planda ise Orhan Ölmez'in "Hayallerim" adlı şarkısına yer verdi ve bir mesaj gönderdi.

Dünyanın en iyileri listelendi! Arda Güler ve Kenan Yıldız ilk... Haberi Görüntüle

119 DAKİKA ŞANS BULDU

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'den İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'ya 17.5 + 2.5 milyon euro karşılığında transfer olan Muriqi, bu sezon altı maçta sadece 119 dakika şans bulabildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading