Yandex Metrica
SON DAKİKA

Fenerbahçeli yönetici isyan etti: Hakem atama mühendisliği yine devrede

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Sarı Lacivertliler hakem Zorbay Küçük'e ateş püskürüyor. Fenerbahçeli yönetici Erol Bilecik, hakemin yanlı kararlarıyla Türk futboluna leke sürdüğünü söyledi.

Spor

23.01.2024, 18:55

Fenerbahçe-Trabzonspor maçında Sarı Lacivertli yıldız İrfan Can Kahveci'yi 17. dakikada kırmızı kartla oyun dışı bırakan hakem Zorbay Küçük'e tepkiler sürüyor. Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, maçın ardından yaptığı açıklamada, hakem Küçük'ün taraflı yönetimiyle Türk futboluna leke sürdüğünü iddia etti. 

Sezonun başından Fenerbahçe maçlarına atanan hakemlerin takımı mağdur ettiklerini savunan Bilecik, "Biz bugün yaşananlara cumartesi günü sosyal medya hesaplarımızdan yaptığımız açıklamalarda adeta tahmin etmiştik. Bu akşamki hakemin yönetim tarzı bunun bir anlamda teyidi olmuştur. Hakem atama mühendisliği ve ilgili kurumda buna yardımcı olanlar Fenerbahçe'nin uğradığı haksızlıklar zincirine bir halka daha eklemiş oldular" dedi. 

Her şeye rağmen futbolcuları sonuna kadar destekleyen Fenerbahçe taraftarına teşekkürlerini ileten Bilecik şunları söyledi: "Trabzon'un böyle bir hakem desteğine ihtiyacı yoktu. Fenerbahçe'ye yönelik sistematik haksızlıklara bu akşam bir yenisi daha eklendi. Önümüzdeki hafta içerisinde Fenerbahçe'nin karşılaştığı bütün haksızlıkları kamuoyuyla net bir şekilde paylaşmış olacağız. Her şey zaten ayan beyan ortadadır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading