Yandex Metrica

Fenerbahçeli taraftardan Talip Doğan'a adliye koridorunda tokat! Kulübü UEFA'ya şikayet etmişti

Fenerbahçeli taraftardan Talip Doğan'a adliye koridorunda tokat! Kulübü UEFA'ya şikayet etmişti

Son dakika haberleri... Fenerbahçeli bir taraftar, FETÖ'nün 3 Temmuz kumpasında aktif rol alan Talip Doğan Karlıbel'e adliye koridorunda tokat attı.

Spor

21.03.2024, 18:53

Daha önce Fenerbahçe'yi 3 Temmuz davalarında UEFA'ya şikayet ettiğini açıklayan Talip Doğan Karlıbel, mahkemeye gittiği sırada Fenerbahçe taraftarı tarafından tokatlandı.

Ergenekon ve 3 Temmuz kumpaslarında aktif rol aldığı söylenen Karlıbel, 2014'te Aziz Yıldırım'a hakaretten de 1740 TL para cezası almıştı.

Fenerbahçe taraftartarı, Karlıbel'e adliyede tokat attığı anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Talip Doğan Karlıbel, Fenerbahçe'yi UEFA'ya şikayet ettiğini itiraf ederek şunları söylemişti:

“Evet, F.Bahçe’yi ben şikayet ettim. UEFA’ya 12 sayfalık rapor gönderdim. Arkadaşlarımızla organize olduk. 200 ayrı maille aynı raporlar ulaştı. Raporlarda TFF’nin ‘üç maymun’u oynadığı, bu kararı verebilecek durumda olmadığı, savcı ve polisin iş yapamaz hale getirilmeye çalışıldığı, F.Bahçe ile ilgili şike faaliyetleri iddiaları ve F.Bahçeli yöneticilerin suç örgütleriyle ilişkileri gibi ayrıntılı bilgiler verdim” dedi. Karlıbel, bu raporların UEFA’nın Türkiye’ye gelişinde katkısı olduğunu savunarak “Bana teşekkür yazısı göndereceklerini söylediler.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading