Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçeli efsaneden Galatasaray'a küme düşme üzerinden gönderme

Fenerbahçeli efsaneden Galatasaray'a küme düşme üzerinden gönderme

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Aykut Kocaman, Tivibuspor'da katıldığı programda yaptığı açıklamalarla ses getirdi. Kocaman, büyük takımların ilerleyen yıllarda küme düşme potasında sıkıntılı zamanlar geçireceğini iddia etti.

Spor

19.03.2024, 23:27

Sezon başı Başakşehir'i çalıştıran ama daha sonrasında istifa ederek yerini Emre Belözoğlu'na bırakan Aykut Kocaman, Tivibuspor'ta yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Ekonominin yarattığı problemlerin futbolu etkilediğini öne süren Kocaman, "Ekonominin yarattığı tahribat büyük takımların yöneticilerini olumsuz etkiledi. Karar verme konusunda problemleri var. Allah korusun ama büyük takımlarımız küme düşmeyle ilgili sorun yaşayacaklar gibi görünüyor. Ligde 7. şampiyon da çıkabilir." ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman'ın bu açıklamaları bu sezon 4 büyükler arasında en zorlu dönemini yaşayan Galatasaray'a göndermede bulunarak yaptığı iddia edildi.

Napoli, neden Davinson'dan cayıp Nelsson'u seçti? Haberi Görüntüle

AYKUT KOCAMAN: ARTIK KONUŞACAĞIM

Geçmiş dönemde birlikte çalıştığı Ali Koç'a açıklamalarına da cevap veren Aykut Kocaman, "Ali Koç ben gittikten sonra arkamdan söylediği sözler çok ağrına gidiyor insanın,kendi halinde kedi gibi bir insanım kimse zarar görmesin sustum ama artık konuşacağım." yanıtını verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading