Yandex Metrica

Fenerbahçe'den taraftarını üzecek haber: 5 Eksik!

Fenerbahçe'den taraftarını üzecek haber: 5 Eksik!

Süper Lig'in haftalardır beklenen Fenerbahçe, Beşiktaş mücadelesi için geri sayım başladı. Fenerbahçe, zorlu derbiyi kazanarak zirve yarışına kayıpsız devam etmek istiyor.

Spor

23.01.2024, 20:39

Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak İstanbul derbisi için Fenerbahçe, bugün yaptığı antrenman ile maç saatini beklemeye başladı. Rakibinin karşısına önemli oyuncularından mahrum çıkacak olan kanaryada Jorge Jesus'da kenarda olmayacak. 

Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A Milli Takım'dan Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A... Haberi Görüntüle

5 OYUNCUDAN MAHRUM

Fenerbahçe’de Beşiktaş derbisine 5 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan; Lincoln Henrique, Luan Peres, Joshua King, Michy Batshuayi ve Jayden Oosterwolde karşılaşmada görev alamayacak. 

8 İSİM SARI KART SINIRINDA

Sarı-lacivertli ekipte 8 oyuncu ceza sınırında yer alıyor. Serdar Aziz, Enner Valencia, Miha Zajc, Gustavo Henrique, Willian Arao, Emre Mor, Mert Hakan Yandaş ve Ferdi Kadıoğlu, Beşiktaş maçında sarı kart görmeleri durumunda Fatih Karagümrük karşılaşmasında görev alamayacak. 

El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne... Haberi Görüntüle

JESUS DIŞARIDA DEUS İÇERİDE

Antalyspor ile oynanan mücadele kırmızı kart gören Jesus, karşılaşmayı yerinden takip edemeyecek. TFF’ye yapılan itiraz da reddedilirken takımın başında yardımcısı Joao de Deus olacak. 

Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen şampiyonluğu garantiledi Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen... Haberi Görüntüle

VALENCİA MÜJDESİ

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan Enner Valencia, derbide forma giyebilecek.Yaşadığı hafif sakatlık nedeniyle milli takıma gidemeyen ve bu süreçte tedavi gören 33 yaşındaki yıldız oyuncu, bazı antrenmanları kaçırdı.Son idmanlarda hem bireysel hem takım çalışması gerçekleştiren Valencia, teknik direktör Jorge Jesus'un forma vermesi halinde kadroda yer alacak.

Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR

Ligde oynadığı son 3 maçını kazanan sarı-lacivertliler, son 7 maçta ise 19 puan toplamayı başardı. Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertliler, bay haftasını geçmesi nedeniyle 1 maç eksiğiyle lider Galatasaray'ın 6 puan (54) gerisinde 2. sırada bulunuyor.

Liverpool'a şampiyonluk yolunda kristal çelme Liverpool'a şampiyonluk yolunda kristal çelme Haberi Görüntüle

KARŞILAŞMA NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA ?

Avrupa Ligi çeyrek finaldeki dev maçın hakemi Halil Umut Meler oldu Avrupa Ligi çeyrek finaldeki dev maçın hakemi Halil Umut Meler... Haberi Görüntüle

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak müsabakayı Halil Umut Meler yönetecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading