Yandex Metrica

Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman, hangi kanalda? Fenerbahçe Zenit maç bilet fiyatları belli oldu mu?

Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman, hangi kanalda? Fenerbahçe Zenit maç bilet fiyatları belli oldu mu?

Fenerbahçe, milli maç arasında Rusya temsilcisi Zenit ile hazırlık maçı yapacak. Karşılaşmanın geliri Türkiye'de yaşanan afet bölgelerine verilecek. Peki, Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman, hangi kanalda? Fenerbahçe Zenit maç bilet fiyatları belli oldu mu?

Spor

23.01.2024, 20:36

Fenerbahçe milli maçlardan dolayı liglere verilen arada geliri afet bölgelerine bağışlanacak olan özel maçta Rus temsilcisi FK Zenit ile kozlarını paylaşacak. Peki, Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman, hangi kanalda? Fenerbahçe Zenit maç bilet fiyatları belli oldu mu?

VAR polemiği resmiyet kazandı: Kayıtlar açıklansın VAR polemiği resmiyet kazandı: Kayıtlar açıklansın Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE ZENİT MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman, hangi kanalda? sorusuna sarı-lacivertli taraftarlar cevap arıyor. 23 Mart Perşembe günü saat 19.00'da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak maçın biletleri yarın saat 11:00'de >www.passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulama üzerinden satılacak.

Yapılan açıklamada, localar, 1907 Tribünü, Fenerium Alt E Blok ve Divan Kurulu 2022–2023 sezonu kombineleri geçerli olup, diğer tribün kombinelerinin geçersiz olacağı duyuruldu.

Fenerbahçe-Olympiakos TV8'de mi, şifresiz mi? FB-Olympiakos maçı hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos TV8'de mi, şifresiz mi? FB-Olympiakos maçı hangi kanalda? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE ZENİT MAÇ BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU MU?

Fenerbahçe - Zenit karşılaşmasının maç biletleri belli oldu. Aşağıda maç bilet fiyatlarını sizler için derledik.

Fenerium Alt Avis Tribünü: 100 TL

Maraton Alt Tribün: 100 TL

Kale Arkaları: 50 TL

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading