Yandex Metrica

Fenerbahçe yöneticilerinden Arda Güler açıklaması! ''Kimse dakika saymasın''

Fenerbahçe yöneticilerinden Arda Güler açıklaması! ''Kimse dakika saymasın''

Fenerbahçe'de ilk konuşulan isim haftalardır Arda Güler. ''Neden oynatılmıyor'' soruları sonrasında yönetimden Arda Güler hakkında açıklama geldi...

Spor

23.01.2024, 20:20

Fenerbahçe'de yaz transfer döneminde gitmesi muhtemel olan Arda Güler'in sözleşme maddelerindeki soru işaretleri artarak devam ediyor. Artan spekülasyonlar sonrasında Fenerbahçe cephesinden açıklama geldi.

Hürriyet'e konuşan yöneticiler, camiaya net bir mesaj verdi. Soru işaretlerini kaldıran yöneticiler: ''Biz de oynamasını istiyoruz ama takımın tek yetkilisi Jorge Jesus'tur ve onun kararlarına kimse karışamaz.'' ifadeleri kullanıldı.

Başkan Ali Koç'un da Arda Güler sevgisinden bahseden heyet: ''Başkanımız, Arda Güler ile aile gibilir'' sözleriyle Ali Koç - Arda Güler ilişkisine değinildi.

Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi garantisi! Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi garantisi! Haberi Görüntüle

KİMSE DAKİKA SAYMASIN

Yöneticiler Arda Güler'in sözleşme detaylarını anlatırken şu cümlelere yer verildi:

"Zaten önümüzdeki ayın sonunda 18 yaşına girecek ve zorunlu olarak yeni bir sözleme yapılacaktır. ‘Eyvah Arda bizi yüzüstü bırakıp gidecek’ gibi bir durum asla olamaz. Taraftarlarımızın içi rahat olsun, kimse dakikaları filan saymasın. Arda’nın ve ailesinin karakter yapısı ortada. Kulübümüzde oynuyor, okulumuzda okuyor. Arda bu kulüpten ayrılırsa bile, o gün bir helalleşme olmadan kesinlikle dışarı adım atmaz."

Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı Haberi Görüntüle

HOCAYA GÜVENMEK GEREKİR

"Arda bu kulüpte büyümüş, bu kültürle yoğrulmuş bir evladımız. Biz de oynamasını istiyoruz ama takımın tek yetkilisi Jorge Jesus’tur ve onun kararlarına kimse karışamaz. Yarın (Bugün) kupa maçları başlıyor belki farklı bir süreç Rize maçıyla başlar, kim bilir? Taraftarlarımız takımın üzerinde ciddi bir şampiyonluk baskısı olduğunu zaten görüyor. Burada sakin kalmak, takıma destek olup hocaya ve kararlarına güvenmek en doğru tavırdır.”

Türk futbolunda devrim yaratacak karar: Tüm kulüpler onayladı! Türk futbolunda devrim yaratacak karar: Tüm kulüpler onayladı! Haberi Görüntüle

SÖZLEŞMESİNDE ''DAKİKA'' MADDESİ VAR MI?

Fenerbahçe, Arda Güler'in yıldızını iyice parlatması sonrasında 17 Mart 2022'de genç oyuncusunun sözleşmesini iyileştirerek 2025 yılına kadar uzatmıştı. Ancak bu sözleşmede '1500 dakikanın altında oynarsa 5 milyon Euro'ya serbest kalır. 1500 dakika ve üstü oynarsa serbest kalma maddesi 17.5 milyon Euro'dur' maddesi olduğu iddia ediliyor.

Arda Güler bu sezon toplam 14 resmi maçta forma giydi. Süper Lig'de 6 maça çıkan genç yıldız toplam 45 dakika görev yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading