Yandex Metrica

Fenerbahçe'yi eleyen Dinamo Kiev'e Benfica tokadı! Yolu yeniden Kadıköy'e düşebilir

Fenerbahçe'yi eleyen Dinamo Kiev'e Benfica tokadı! Yolu yeniden Kadıköy'e düşebilir

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Fenerbahçe'yi saf dıyı bırakan Dinamo Kiev play-off turu rövanş maçında Benfica'ya 3-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Ukrayna ekibinin UEFA Avrupa Ligi'nde yeniden Fenerbahçe ile eşleşme olasılığı doğdu

Spor

23.01.2024, 22:12

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev, deplasmanda Benfica ile karşılaştı. İlk maçı 2-0 kazanan Portekiz ekibi, evindeki maçtan da 3-0 galip ayrılarak Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı. 

Beşiktaş'ta bitmeyen kaos! Hayal kırıklıklarıyla dolu sezon Beşiktaş'ta bitmeyen kaos! Hayal kırıklıklarıyla dolu sezon Haberi Görüntüle

İKİ MAÇTA 5 GOL YEDİLER

Benfica'nın golleri; 27. dakikada Otamendi, 40. dakikada Rafa Silva ve 42. dakikada Neres'den geldi. Ligde ilk 2 maçını gol yemeden 5 gol atarak kazanan Benfica, aynı tarifeyi Dinamo Kiev'e de uyguladı.
Bu sonucun ardından Dinamo Kiev, statü gereği yoluna UEFA Avrupa Ligi gruplarında devam edecek. Bu da Ukrayna ekibinin yolunun yeniden Fenerbahçe ile kesişme ihtimalini doğurdu. 

Galatasaray'dan 75 milyon euroluk transfer hedefi Galatasaray'dan 75 milyon euroluk transfer hedefi Haberi Görüntüle

YENİDEN EŞLEŞEBİLİRLER

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Austria Vien'i deplasmanda 2-0 yenen sarı-lacivertli temsilcimiz, evindeki maçta gerekli skoru alıp turu atlarsa adını UEFA Avrupa Ligi gruplarına yazdıracak. Bu durumda Dinamo Kiev ve Fenerbahçe'nin kuralar sonucu aynı grupta yer alma ya da ilerleyen turlarda karşılaşma ihtimali belirecek. 

Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Haberi Görüntüle

MACCABİ VE PLZEN BİLETİ KAPTI

Öte yandan Şampiyonlar Ligi play-off turunda 2 karşılaşma daha oynandı. Maccabi Haifa, Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibiyle deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Rakibini evinde 3-2 yenen İsrail temsilcisi gruplarda mücadele etme hakkı yakaladı.

Play-off turunun ilk maçında deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Azerbaycan'ın Karabağ takımını evinde 2-1 yenen Viktoria Plzen de gruplara kalan bir başka takım oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading