Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe yeni hocasıyla anlaştı İstanbul'dan ev bakıyor! İşte kazanacağı ücret

Fenerbahçe yeni hocasıyla anlaştı İstanbul'dan ev bakıyor! İşte kazanacağı ücret

Yunan basını, Fenerbahçe ile el sıkışan Joachim Löw'ün İstanbul'da ev aradığını yazdı. Ayrıca Alman çalıştırıcı, Fenerbahçe ile 3 yıllık anlaşma yaparken Fenerbahçe'den 20 milyon euro kazanacak.

Spor

23.01.2024, 18:50

Vitor Pereie ile yollarını ayırdıktan sonra göreve İsmail Kartal'ı getiren Fenerbahçe'nin ligdeki inişli çıkışlı grafiği devam ederken Ali Koç ve ekibi gelecek sezonun hocasını şimdiden buldu.

Türkiye UEFA ülke puanında kaçıncı sırada? Türkiye'den Şampiyonlar Ligi'ne 2... Haberi Görüntüle

LÖW İLE EL SIKIŞILDI

Yunan basınında yer iddiaya göre; Fenerbahçe, Joachim Löw ile uzun süren görüşmelerin ardından el sıkıştı. Löw, gelecek sezon Fenerbahçe'nin yeni hocası olacak.

Aboubakar, Beşiktaş'a ağırlık yapıyor! Elden çıkartmak için formül aranıyor Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA EV ARIYOR

 Alman çalıştırıcının İstanbul'da ev aramaya başladığı iddia edildi. Haberin devamında ayrıca Löw'ün Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza atacağı, bunun karşılığında ise 20 milyon euro alacağı ayrıntısı da haberde paylaşıldı.

Trabzonspor- Fenerbahçe derbi maçının VAR hakemi o isim oldu! Haberi Görüntüle

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fenerbahçe yönetimi, Löw'ün raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Samandıra Tesisleri'nde de Alman çalıştırıcının isteklerine göre bazı değişikler yapılacak. Bu konuda da ön çalışmalar başladı. Yönetimin kısa süre içinde Löw'ü açıklaması bekleniyor.fırtınası alarmı
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading