Yandex Metrica

Fenerbahçe yeni hocasıyla anlaştı! Efsane ismin asistanı Türkiye'ye geliyor

Fenerbahçe yeni hocasıyla anlaştı! Efsane ismin asistanı Türkiye'ye geliyor

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Beko, Panathinaikos’ta tam 13 yıl Zeljko Obradoviç’in asistan koçluğunu yapan Dimitris Itoudis ile söz kesti.

Spor

23.01.2024, 19:19

Zeljko Obradoviç’in gidişi sonrası Igor Kokoşkov ve son olarak Saşa Djordjeviç’le yola devam eden Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde hayal kırıklığı yaratınca yeni hoca arayışına girildi. Bir aksilik olmazsa Yunan antrenör Dimitris Itoudis, yeni sezonda Fenerbahçe Beko'nun hocası olacak.

Olympiakos'tan Fenerbahçe planı! İlk maçta fişi çekmek istiyorlar Olympiakos'tan Fenerbahçe planı! İlk maçta fişi çekmek istiyorlar Haberi Görüntüle

YUNAN HOCAYLA SÖZ KESİLDİ

Bu sezon THY Avrupa Ligi'nde hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe Beko, hocasını değiştiriyor. Sarı-lacivertli ekip, Panathinaikos’ta tam 13 yıl Zeljko Obradoviç’in asistan koçluğunu yapan Dimitris Itoudis ile söz kesti. CSKA Moskova'dan ayrılacak olan Dimitris Itoudis ve Fenerbahçe yönetimi, önümüzdeki günlerde transferi netliğe kavuşturacak ve resmi işlemler de tamamlanacak.

THY Avrupa Ligi'nde normal sezonu 12. sırada tamamlayan sarı-lacivertli takım play-off bileti alamamıştı. 

Ebrar Karakurt'a skandal hareket! Sosyal medya paylaşımı olay oldu Ebrar Karakurt'a skandal hareket! Sosyal medya paylaşımı olay oldu Haberi Görüntüle

DIMITRIS ITOUDIS KİMDİR?

1970 yılında Yunanistan'da dünyaya gelen Dimitris Itoudis, 20 yaşında Zagreb 18 Yaş Altı Takımı ile başladığı koçluk kariyerinde daha sonra sırasıyla; KK Zagreb ve PAOK takımlarında asistan koçluk görevinde bulunmuştur.

1996'da bir dönem PAOK'un baş antrenörü olan Itoudis ardından Panionios'ta yine yardımcı koç olmuştur. Philippos Thessaloniki ile MENT'i çalıştıran Dimitris Itoudis, daha sonra 1999-2012 arası Panathinaikos'ta koç Zeljko Obradoviç'in asistanlığı görevini icra etmiştir.

2013-2014 sezonunda temsilcimiz Banvit'e gelen Yunan koç, 2014'ten bugüne Avrupa devi CSKA Moskova'da görev yapmaktadır. Deneyimli koç, CSKA Moskova ile çok sayıda başarıya ve şampiyonluğa imza atmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading