Fenerbahçe'ye piyango! Genç yıldız astronomik bedelle Barcelona'ya gidiyor
Son dakika haberleri... İspanya La Liga devi Barcelona, gözünü Fenerbahçeli isme dikti.

Efsane futbolcusu Xavi Hernandez'i teknik direktör olarak kulübe döndüren Barcelona, transfer çalışmalarına başladı.
Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Kataln devi, Fenerbahçe'nin Macar stoperi Atilla Szalai için devreye girdi.
Geçen sene Güney Kıbrıs ekibi Apollon Limasol'den transfer edilen 23 yaşındaki oyuncu kısa sürede gösterdiği performansla dünya devlerini peşine taktı.
Kulüp başkanı Ali Koç'un en az 25 milyon Euro istediği genç yıldız ile ilk olarak İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea ve La Liga ekiplerinden Atletico Madrid talip olmuştu.
Bu sezon sarı-lacivertlilerin en çok güvendiği isim olan Szalai'nin de Barcelona'nın kendisine olan ilgisinden dolayı Fenerbahçe'den kolaylık istediği öğrenildi.
DEĞERİNİ 1 YILDA KATLADI
Bu sezon Fenerbahçe'de Süper Lig ve Avrupa kupaları olmak üzere tüm kulvarlarda 18 resmi maça çıkan Szalai, geçen sezon 800 bin Euro olan piyasa değerini 11 milyon Euro seviyesine çıkartarak ön plana çıktı.
Macaristan milli takımıyla EURO 2020'de de mücadele eden başarılı stoperin hava topları ve geriden oyun kurma konusunda Süper Lig'in en iyileri arasında gösteriliyor.