Yandex Metrica

Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Adana Demirspor maçında sahada

Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Adana Demirspor maçında sahada

Kasımpaşa'yı 6-0'la dağıtan Fenerbahçe'ye Joao Pedro'dan müjdeli haber geldi. Sakatlığı geçen ve bugünkü antrenmanda kısa süre takımla çalışan golcü futbolcunun Adana Demirspor maçında sahada olması bekleniyor.

Spor

23.01.2024, 22:12

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Austria Wien ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Samandıra Can Bartu Tesislerinde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen idman, salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla başladı. Kasımpaşa karşısında ilk 11'de yer alan oyuncular, günü rejenerasyon çalışmasıyla tamamlarken; diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve pas çalışmalarının ardından yaptıkları taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenmanı noktaladı.

Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Haberi Görüntüle

TAKIMA DÖNDÜLER

Fenerbahçe'nin bugün gerçekleştirdiği antrenmanda Joao Pedro antrenmanın ilk bölümünde; İrfan Can Kahveci ise tamamında takımla çalıştı. Bu iki futbolcunun Wien maçında olmasa bile hafta sonunda ligde Adana Demirspor'a karşı forma giymelerinin beklendiği bildirildi. Bir diğer sakat oyuncu Serdar Aziz ise günü özel program dahilinde yaptığı bireysel çalışmayla tamamladı. Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading