Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe'ye İngiltere'den dünyaca ünlü teknik direktör geliyor! Ali Koç gözünü kararttı, taraftarlar şimdiden karşılamak için organizasyon yapıyor!

Fenerbahçe'ye İngiltere'den dünyaca ünlü teknik direktör geliyor! Ali Koç gözünü kararttı, taraftarlar şimdiden karşılamak için organizasyon yapıyor!

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın ayrılık hazırlıkları yapılırken, diğer yandan teknik direktör arayışları hız kazandı. Çaykur Rizespor öncesi Portekizli Vitor Pereira ile yolları ayırmaya planlayan Ali Koç, aradığı teknik direktörü İngiltere'den buldu.

Spor

14.02.2024, 17:17

Fenerbahçe'de kötü sonuçların faturası teknik direktör Vitor Pereira'ya kesildi. Sezon başından beri tartışılan Pereira'nın son maçtaki tercihleri ve İrfancan Kahveci'yi oyundan çıkarması bardağı taşıran son damla oldu. Bu doğrultuda teknik direktör Pereira ile tartışan ve yolları ayırmaya karar veren Ali Koç, teknik direktör arayışlarına hız kazandırdı.

Xabi Alonso devleri peşine taktı! Talipler adeta 'Şampiyonlar Ligi' Haberi Görüntüle

YERLİ Mİ YABANCI MI?

Ali Koç ve yönetim kurulu teknik direktör arayışında ikileme düştüler. Bir kısım bu sezonu İsmail Kartal ile tamamlayıp sene sonunda yeni bir teknik direktör ile yapılanmaya gidilmesini önerirken, içinde Ali Koç'un da yer aldığı yönetimdeki bazı isimler sezonun henüz başında olunduğu ve iyi bir teknik direktör ile sezon sonunu üst sıralarda bitirilebileceği söylendi. Bu doğrultuda yerli bir hoca yerin yabancı ve rüştünü ispat etmiş bir hocayla çalışmak isteyen Ali Koç gözünü İngiltere'ye dikti.

Bu hafta maç yok mu? 23-24 Mart Cumartesi Pazar neden... Haberi Görüntüle

YENİ TEKNİK DİREKTÖR İNGİLTERE'DEN

Listenin başında  Claudio Ranieri var. Özellikle Premier Lig'de Leicester City ile şampiyon olarak tarih yazan 70 yaşındaki teknik direktörü Ali Koç'un çok istediği iddia ediliyor. Bu sezon Watford ile istikrarsız sonuçları nedeniyle tartışmaların odağında yer alan Ranieri'nin de yeni bir başlangıca sıcak baktığı öğrenildi. Öte yandan bu isim ile anlaşılamaması durumunda ikinci hedef olarak Chelsea ile yollarını ayıran Frank Lampard'ın olduğu öğrenildi. Lampard'ın şimdilik takım çalıştırmaya sıcak bakmaması Ali Koç'u düşündürse de yüz yüze görüşmede bu fikrinin değişeceği düşünülüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading