Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe'ye gönderme yapan Arda Turan'a Abdülkerim Durmaz'dan sert cevap!

Fenerbahçe'ye gönderme yapan Arda Turan'a Abdülkerim Durmaz'dan sert cevap!

Son dakika haberleri... Dün akşam oynanan Fenerbahçe-Antalyaspor maçının son dakikalarında yaşanan penaltı pozisyonu geceye damga vurdu. Mücadele sonrası paylaşım yapan Galatasaraylı Arda Turan'a Fenerbahçe efsanesi Abdülkerim Durmaz'dan sert tepki geldi.

Spor

23.01.2024, 17:51

Süper Lig'in 2.haftasında Fenerbahçe sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti.

Sarı-lacivertlilerin Valencia ile bulduğu golün öncesinde  Antalyaspor'un penaltı beklediği pozisyon karşılaşmaya damga vurdu.

Beraberlik sayısı için ataklarını bindiren konuk ekipte Naldo'nun çektiği şut, Atilla Szalai'nin eline çarptı.

Maçın hakemi Halil Umut Meler, pozisyonun penaltı olmadığını belirterek avantaja bıraktı, daha sonrasında atağa kontra atağa çıkan Fenerbahçe, Enner Valencia'nın golüyle  farkı 2'ye çıkardı.

Golün ardından Antalyasporlu futbolcular yoğun itirazda bulununca VAR'a giden Meler, uzun süre inceledikten sonra elin doğal konumda olduğunu açıklayarak pozisyonun penaltı olmadığına karar verdi..

Galatasaray - Antalyaspor karşılaşmasının hakem toplantısı sızdırıldı! Penaltı kararı için... Haberi Görüntüle

ARDA TURAN'DAN OLAY PAYLAŞIM! 

Çok konuşulan pozisyon sonrası Galatasaraylı Arda Turan da Instagram hesabından paylaşım yaparak karara tepki gösterdi.Kısa sürede ses getiren paylaşıöa Sarı-kırmızılı taraftarlardan da destek geldi.

Geçen sezon oynanan Ankaragücü - Galatasaray maçını yöneten Halil Umut Meler, Arda Turan'ın eline çarpan topa penaltı kararı vermişti ve uzun süre tartışılmıştı. Edinilen bilgiye göre tecrübeli futbolcunun iki maçın hakeminin aynı kişi olmasından dolayı bu tepkiyi verdiği konuşuluyor.

 

Arda Turan'ın çok konuşulan hareketi sonrası Fenerbahçe'de futbol oynayan ve Beyaz TV'de spor yorumculuğu yapan Abdülkerim Durmaz'dan sert tepki geldi.

Türk futbolunun acı günü: Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını... Haberi Görüntüle

ABDÜLKERİM DURMAZ: MARCAO DÖVERKEN NEREDEYDİN ARDA?

Ünlü yorumcu Turan için, "Arda Turan, Fenerbahçe’ye laf atacak en son adamdır. Arda kendi takımının haline gülsün. Marcao, genç oyuncuyu sahada döverken film izler gibi izliyordun. Aklı sıra algı yapıyor. Şu penaltı, Galatasaray aleyhine verilse hakemi döver bu” ifadelerini kullandı.

Karşılaşma sonrası bir tepki de Antalyasporlu Amilton'dan geldi.

Kerem Demirbay kariyer rekoruna koşuyor Haberi Görüntüle

'TÜM TÜRKİYE GÖRDÜ 4 KİŞİ GÖRMEDİ'

Brezilya futbolcu, pozisyonun penaltığı olduğunu belirterek "Kendi planımızla geldik. Elimizden geleni yaptık. Golü yiyene kadar planlar istediğimiz gibi gidiyordu. Bu zor ortamda, atmosferde zor oldu. Birinci golden sonra fırsatlar oldu. Tüm Türkiye'nin gördüğü bir pozisyon oldu. Penaltımız verilmedi. Herkes gördü, 4 kişi görmedi. En kibar böyle anlatabilirim. Fenerbahçe camiasının bununla hiçbir ilgisi yok bu konuyla. Yapabileceğim yorum bu kadar" dedi.

Fenerbahçe, Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı! Bunu başaran... Haberi Görüntüle

RIDVAN DİLMEN: PENALTI DEĞİL

Öte yandan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, eski hakem  Ahmet Çakar ve Deniz Çoban pozisyonun penaltı olmadığını açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading