Yandex Metrica

Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü hoca! Ali Koç 2 yıllık sözleşme teklif etti

Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü hoca! Ali Koç 2 yıllık sözleşme teklif etti

Birkaç gündür Avrupa'da olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'la yollarını ayıran Rafael Benitez'le görüştüğü iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 18:39

Vitor Pereira ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük koltuğunu 6 aylığına İsmail Kartal'a emanet eden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un yeni sezon için hoca arayışı devam ediyor.

Birkaç gündür yurt dışında bazı hocalarla temaslarda bulunan Ali Koç'un ilk hedefi Joachim Löw. Löw'den olumlu yanıt alırsa yeni sezonda takımı Alman teknik adama teslim etmek isteyen Ali Koç, alternatif hocalarlar da görüşme halinde.

Alternatif hoca adayları arasında dünyaca ünlü bir hoca daha var. Ali Koç'un İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'la yollarını ayıran Rafael Benitez'le görüştüğü iddia edildi.

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için yeni hamle Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için yeni hamle Haberi Görüntüle

2 YILLIK TEKLİF

Menajer aracılığı ile Benitez'le ilk temas kuruldu. Ali Koç'un İspanyol hocaya 2 yıllık sözleşme önerdiği öğrenildi. Benitez'in sürpriz teklifi düşünmek için Ali Koç'tan süre istediği kaydedildi.

Dzeko ve Tadic, Ali Koç'a rest çekti: İsmail Kartal varsa biz yokuz! Dzeko ve Tadic, Ali Koç'a rest çekti: İsmail Kartal varsa... Haberi Görüntüle

KARİYERİ KUPALARLA DOLU

Premier Lig'de Liverpool'un başında uzun yıllar hizmet eden ve kariyerinde birçok kupa bulunan İspanyol hocanın teklife nasıl bir cevap vereceği merak konusu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading