Yandex Metrica

Fenerbahçe ve Stefan Kuntz görüşme odasına! Yeni teknik direktör belli oluyor

Fenerbahçe ve Stefan Kuntz görüşme odasına! Yeni teknik direktör belli oluyor

Son dakika haberleri... Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş bir isim ortaya atıldı.

Spor

05.04.2024, 02:30

Vitor Pereira ile Beşiktaş maçı sonrası yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe, yeni teknik direktörünü A Milli Futbol Takımı'nda buldu.

Stefan Kuntz'ın milli takımda yardımcılığını yapan Kenan Koçak'a talip olan Sarı-lacivertliler, sezon sonuna kadar genç hocayı takımın başına geçirmek istiyor. 

Vole'nin haberine göre, Türk bir antrenörün mevcut düzende daha sağlıklı olacağına karar veren yönetimin Stefan Kuntz ile görüşerek Kenan Koçak'ın göreve gelmesini rica edecek.

Geçen sezon Bundesliga 2 ekiplerinden Honnever 96'yı çalıştıran Kenan Koçak, kariyerine Almanya'da başladı.

40 yaşındaki antrenör, Türkspor Manheim takımında futbol oynadı ve 2010'da teknik direktörlük koltuğuna getirildi.

Almanya'da 6.lig,3.lig ve son olarak 2.lig kademelerinde görev yapan Kenan Koçak, son yıllarda ortaya koyduğu performansla kamuoyunun dikkatini çekmişti. 

UEFA Pro-lisansına sahip olan genç teknik adam, aslen Kayserili bir ailenin çocuğu olarak eğitim hayatını Almanya'da tamamladı.

Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor - Şanlıurfaspor hangi kanalda? Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor -... Haberi Görüntüle

KENAN KOÇAK KİMDİR?

Futbolcuların sahaya çıkarken atmosferden dizleri titriyor! Dünyanın en çok korkulan stadyumu Türkiye'de Futbolcuların sahaya çıkarken atmosferden dizleri titriyor! Dünyanın en çok korkulan... Haberi Görüntüle

https://www.trhaber.com/spor/stefan-kuntz-un-turk-yardimcisi-kenan-kocak-kimdir-h12713.html

Beşiktaş fırsat tepti: Siyah beyazlılar öne geçtiği maçta Samsunspor'la berabere kaldı Beşiktaş fırsat tepti: Siyah beyazlılar öne geçtiği maçta Samsunspor'la berabere... Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading