Yandex Metrica

Fenerbahçe ve Mesut Özil Almanya basınında! 'Sansasyonel dönüş', 'Nakavttan kurtuldular'

Fenerbahçe ve  Mesut Özil Almanya basınında! 'Sansasyonel dönüş', 'Nakavttan kurtuldular'

son dakika haberleri... Dün akşam Frankfurt'u son saniyede elinden kaçıran Fenerbahçe Alman basınında gündem oldu.

Spor

23.01.2024, 17:59

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Eintrack Frankfurt ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Almanya'nın önde gelen gazeteleri Kicker, Bild, Spiegel ve Express gazetesinde ses getirdi.

Kendi takımlarının 1 puanla yetinmek zorunda kaldıkalarını öne çıkaran Almanlar, Türk takımı karşısında alınan puanın önemli olduğunu yazdı.

Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor - Ümraniyespor saat kaçta? Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor -... Haberi Görüntüle

KİCKER: VAR DRAMATİĞİ

Son saniyede Pelkas'ın kaleciden dönen penaltısını Berisha'nın golle sonuçlandırmasına rağmen VAR'ın golü geçersiz sayması Kicker tarafından, "VAR dramatiğinden sonra Frankfurt Fenerbahçe'den 1 puanı kurtardı" ifadeleri kullanıldı.

Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Haberi Görüntüle

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için yeni hamle Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için yeni hamle Haberi Görüntüle

BİLD: MESUT ÖZİL'İN SANSASYONEL DÖNÜŞÜ

Yıllar sonra Almanya'da maça çıkan Mesut Özil için, "Frankfurt'ta dünya şampiyonu Mesut Özil'in sansasyonel dönüşü" başlığını atan Bild, yıldız futbolcunun 2018'de milli takıma veda ettikten sonra ilk kez Almanya'da maça çıktığını ve attığı golde sevinç çığlıklarını attığını sayfalarda yer verdi.

Arda Güler'in canına tak etti! Ayrılık kararını yönetime bildirdi Arda Güler'in canına tak etti! Ayrılık kararını yönetime bildirdi Haberi Görüntüle

SPİEGEL: BÜÜYK DRAM

Spiegel dergisi de maçın berabere sonuçlanmasını 'Bir maçın ihtiyaç duyduğu her şey' başlığıyla duyurdu. Frankfurt'un Fenerbahçe karşısında büyük bir heyecanla gruplara başladığı dile getirilerek,  "Önce Özil’in golü, sonra duraklama zamanında büyük dram" değerlendirmesi yapıldı.

Galatasaray'dan Zaniolo için dev hamle! Resmen piyango vurdu Galatasaray'dan Zaniolo için dev hamle! Resmen piyango vurdu Haberi Görüntüle

'FRANKFURT NAKAVTTAN KURTULDU'

Son olarak Express gazetesi, Frankfurt'un son dakikada nakavttan kurtulduğunu ve Mesut'un Almanya'ya dönüşünde gol attığını ön plana çıkardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading