Yandex Metrica

Fenerbahçe ve Galatasaray istemedi! Barcelona'ya imza attı!

Fenerbahçe ve Galatasaray istemedi! Barcelona'ya imza attı!

Son dakika haberleri... La Liga devi Barcelona sürpriz bir transfere imza atmaya hazırlanıyor.

Spor

23.01.2024, 18:23

Bir dönem Bursaspor'da oynayan ve ortaya koyduğu performansla İspanya ekiplerinden Villarreal'e 8 milyon Euro karşılığında transfer olan Cedric Bakambu'nun Barcelona'ya gideceği öne sürüldü.

Daha önce ismi Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan 30 yaşındaki golcü, Çin'de formasını giydiği Beijing Guoan takımıyla sözleşmesi uzatmayarak ayrıldığını duyurdu.

Demokratik Kongolu yıldızın ocak ayında bedelsiz bir şekilde La Lig devi Barcelona ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

İspanyol medyasında AS'ın yaptığı habere göre Bakambu, teknik direktör Xavi Hernandez ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve takıma katılmayı kabul etti.

Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek mi? Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek... Haberi Görüntüle

BAKAMBU 40 MİLYON EURO'YA SATILDI

Bursaspor'dan transfer olduğu Villarreal'de çıkışını sürdüren Cedric Bakambu, 2018 ocak transfer döneminde Çin'in Beijing Guoan takımına 40 milyon Euro'ya satılarak kariyer rekoru kırdı.

Burada 87 maça çıkan yıldız oyuncu 58 gol ve 25 asistlik katkıs ağladı.

Kariyerine Fransa'da başlayan milli futbolcu, Bursaspor'a Sochaux'dan 1 milyon 800 bin Euro bedelle imza atmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading