Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe Ümraniye'den 3 puanla ayrıldı

Fenerbahçe Ümraniye'den 3 puanla ayrıldı

Fenerbahçe, Süper Lig’in 20. haftasında Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Ligde zirveden uzaklaşmak isteyen sarı-lacivertli ekip, zorlu deplasmanda 3 puanı kaptı.

Spor

23.01.2024, 20:21

İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında goller karşılıklı geldi. Michy Batshuayi, 73. dakikada skoru 1-0 yapmayı başardı. Fenerbahçe’nin golüne karşılık 78. dakikada Umut Nayir tarafından verildi. Glumac 89. dakikada topu kendi ağlarına gönderdi ve maçın skorunu belirledi.

Süper Lig'de 20. hafta Ümraniyespor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmayla tamamlandı.

Mücadeleye oldukça istekli ve atak başlayan Fenerbahçe, ilk yarıda özellikle Enner Valencia ile girdiği birçok pozisyondan yararlanamadı.

İlk yarısı 0-0 biten mücadelenin ikinci yarısına da gol pozisyonlarıyla başlayan Fenerbahçe, aradığı golü 72. dakikada Michy Batshuayi ile buldu.

Fenerbahçeli futbolculara milli hüsran! Dzeko ve Krunic'in hayalleri duya düştü Haberi Görüntüle

GLUMAC KENDİ KALESİNE GOL ATTI

Ancak Fenerbahçe'nin üstünlüğü yalnızca 5 dakika sürdü. Ümraniyespor'da Umut Nayir, attığı golle 78. dakikada skorda dengeyi sağladı.

1-1'lik skorun ardından rakip kaledeki baskıyı arttıran Fenerbahçe, 89. dakikada Glumac'ın kendi kalesine attığı golle yeniden öne geçti.

Maçta bir kez daha öne geçen Fenerbahçe, mücadelenin kalanında skoru korumayı başararak sahadan 3 puanla ayrıldı.

Maçın son bölümünde bir gol daha bulan Ümraniyespor, Umut Nayir ile skoru eşitlemeyi başarmıştı. Ancak bu gol, VAR'da inceledikten sonra iptal edildi. Öte yandan 90+11'de Ümraniyespor'da Onur Atasay, ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla birlikte puanını 41 yapan Fenerbahçe, ikinci sıradaki yerini korudu. Ümraniyespor ise 14 puanla son sırada kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading