Yandex Metrica

Fenerbahçe taraftarının Putin tezahüratı dünya basınında: Utanç verici

Fenerbahçe taraftarı, Ukrayna Takımı Dinamo Kiev'in ilk golünü atan Buyalski'nin tribünlere yaptığı hareket sonrası Putin tezahüratı yaptı. Fenerbahçe taraftarının Putin lehine tezhürat yapması sosyal medyada büyük tepki toplarken dünya basınında da geniş yankı uyandırdı.

Spor

23.01.2024, 19:36

Fenerbahçe, 0-0'ın rövanşında Kadıköy'de karşılaştığı maçta Dinamo Kiev'e 2-1 yenildi ve Şampiyonlar Ligi'ne erken havlu attı. Fenerbahçe, bundan sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Fenerbahçe taraftarı, Ukrayna Takımı Dinamo Kiev'in ilk golünü atan Buyalski'nin tribünlere yaptığı hareket sonrası Putin tezahüratı yaptı. Fenerbahçe taraftarının Putin lehine tezhürat yapması sosyal medyada büyük tepki toplarken dünya basınında da geniş yankı uyandırdı.

Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Lamia'yı 5-0 mağlup etti Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Lamia'yı 5-0 mağlup etti Haberi Görüntüle

LUCESCU: YAZIK

Ukrayna ekibinde teknik direktör Mircea Lucescu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yer almadı. Rumen teknik adam, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Sizlere soruyorum kaç tane faul yaptığımızı yine saydınız mı ? Her şey planımız dahilindeydi, işledi ve kazandık. Ama taraftarları hesaba katamamışız böylesi tezahüratlar beklemezdim, yazık" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Konferans Liginden toplam kaç para kazandı? Fenerbahçe Konferans Liginden toplam kaç para kazandı? Haberi Görüntüle

''UTANÇ VERİCİ''

Britanya tabloiti Daily Star, skandal olayı ''utanç verici'' olarak yorumladı. Daily Star, sosyal medyada bazı kullanıcıların, Fenerbahçe'nin UEFA müsabakalarından men edilmesi için çağrı yaptığını da belirtti.

Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Haberi Görüntüle

''İSTANBUL'DA SKANDAL''

Fransız spor kanalı CNEWS ise Fenerbahçe taraftarın tezahüratını ''sürreal'' olarak nitelendirdi. Sırp haber portalı Republika da olayı ''İstanbul'da skandal'' başlığıyla gördü.

2024 TFF 1. Lig play- off maçları ne zaman oynanacak? TFF 1. Lig play- off tarihleri açıklandı! 2024 TFF 1. Lig play- off maçları ne zaman oynanacak?... Haberi Görüntüle

''KAYBEDEN FENERBAHÇE OLDU''

Ukrayna'nın Kyiv Independent gazetesinden gazeteci Oleksiy Sorokin ise skandal olayla ilgili yaptığı yorumda, ''Fenerbahçe hem saha içinde hem de saha dışında kaybeden oldu.'' ifadelerini kullandı.

RusFutbol: "Fenerbahçe taraftarları, Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile oynanan maçta Vladimir Putin'in adını haykırdı."

RIA: "La-la-la-la-la, Vladimir Putin!” Rusya Şampiyonlar Ligi'nde. Fenerbahçe taraftarları"

Novosti Spor: "Fenerbahçe taraftarları Dinamo Kiev maçında Putin'in adını haykırdı. Dinamo Kiev maçında Putin’e tezahürat yaptı."

Polonya’dan Sport: "Dinamo Kiev golü attı. Fenerbahçe taraftarı çıldırdı. Putin için tezahürat yaptılar."

Desporto Ao Minuto: "Rezalet! Dinamo Kiev golü attı. Fenerbahçeliler Putin diye haykırdı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading