Yandex Metrica

Fenerbahçe Sivas’ta fırsat tepti

Fenerbahçe Sivas’ta fırsat tepti

Fenerbahçe, misafir olduğu Sivasspor'un sahasından puansız ayrıldı. 74. dakikaya kadar maçı önde götüren sarı-lacivertli ekip, deplasmandan puansız ayrılırken Sivasspor'da sahadan istediğini alamadı.

Spor

23.01.2024, 18:41

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'a konuk oldu. Mücadelede 1-0 öne geçen Fenerbahçe üstünlüğü koruyamadı ve 1-1 biten maç sonrası sahadan 1 puanla ayrılabildi. 

Hafta içinde Altay'ı 2-1 yenerek İsmail Kartal yöneteminde ilk galibiyetini alan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşıyor.

Sarı-lacivertlilerde 6 futbolcu forma giyemeyecek. Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 16.00'da başladı.

EURO 2024'te hangi Türk hakem görev alacak? UEFA hangi Türk hakemi yetkilendirdi? EURO 2024'te hangi Türk hakem görev alacak? UEFA hangi Türk... Haberi Görüntüle

SİVASSPOR'UN İLK 11'İ

Ali Şaşal, Ahmet, Goutas, Caner, Uğur, Özkan, Koray, Cofie, Erdoğan, Pedro, Yatabare.

Fenerbahçe'de moraller yerde! Tek umudu kaldı, yönetim harekete geçti Fenerbahçe'de moraller yerde! Tek umudu kaldı, yönetim harekete geçti Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN  İLK 11'İ

Berke, Nazım-Serdar-Kim-Novak, Crespo-Zajc, Osayi-İrfan-Valencia, Serdar

Bu hafta maç var mı? 13-14 Nisan Cumartesi-Pazar Süper Lig'de hangi takımın maçı var? Bu hafta maç var mı? 13-14 Nisan Cumartesi-Pazar Süper Lig'de... Haberi Görüntüle

MAÇ BAŞLADI

1- Mücadeleye konuk ekip Fenerbahçe başladı.

4- Bright Osayi-Samuel'in ceza sahası sol çaprazından yerde yaptığı ortada top kaleci Ali Şaşal Vural'da kalıyor.

8- İrfan Can Kahveci'nin sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Demir Grup Sivasspor savunması topu bir kez daha kornere gönderiyor.

14- Koray Altınay, Miguel Crespo'ya yaptığı sert faulün ardından sarı kart görüyor.

17- Demir Grup Sivasspor'da zorunlu oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Erdoğan Yeşilyurt sakatlığından dolayı oyuna devam edemiyor ve yerini Olarenwaju Kayode'ye bırakıyor.

18- GOOOLL!! Fenerbahçe, Miha Zajc'ın golüyle öne geçiyor. Hızlı gelişen atakta sol kanattan ceza alanı içine giren Enner Valencia'nın yerden çıkardığı topa Miha Zajc, altıpas önünden sol ayağıyla vuruşunu yaparak topu filelerle buluşturuyor.Golde asisti yapan isim Enner Valencia oluyor.

23- Pedro Henrique'nin sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Olarenwaju Kayode, altıpas önünden kafa vuruşunu yapıyor ancak top üstten auta gidiyor.

27- Ahmet Oğuz'un sağ kanattan ortasında Pedro Henrique ceza alanı içinde kafa vuruşunu yapamıyor ve top auta çıkıyor.

34- Serdar Aziz, Pedro Henrique'ye kayarak yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kart görüyor ve gelecek maç cezalı duruma düşüyor.

38- Fenerbahçe, ikinci gole yaklaşıyor. Sol kanattan ceza alanı içine giren Bright Osayi-Samuel'in yerden pasında İrfan Can Kahveci, müsait pozisyonda sol ayağıyla bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak topu üstten auta gönderiyor.

40- Fenerbahçe'de sakatlanan Serdar Aziz'in yerine Marcel Tisserand oyuna girdi.

45- Fenerbahçe, bir kez daha gole çok yaklaşıyor. Sağ çaprazda Filip Novak ile verkaça giren Miha Zajc, ceza alanı içinde rakiplerinden sıyrılmak isterken top Marcel Tisserand'ın önünde kalıyor. Marcel Tisserand, uygun durumda şutunu çekiyor ancak kaleci Ali Şaşal Vural mutlak bir golü çıkarmayı başarıyor.

45- İlk yarıda son düdük geliyor.

46- İkinci yarı başladı. 

46- Demir Grup Sivasspor, ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başlıyor. Sefa Yılmaz, Özkan Yiğiter'in yerine oyuna dahil oluyor.

47- İrfan Can Kahveci'nin sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta top kaleci Ali Şaşal Vural'da kalıyor.

51- Olarenwaju Kayode için ofsayt bayrağı havaya kalıyor.

52- Sivasspor'un isabetli şutunu Nazım Sangare kafa topuyla kornere gönderdi.

56- Fenerbahçe'de 2. ve 3. oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Sakatlığından dolayı oyuna devam edemeyen Filip Novak yerini Dimitris Pelkas'a bırakırken, Mergim Berisha ise Serdar Dursun'un yerine oyuna dahil oluyor.

60- Dimitris Pelkas'ın ceza yayı içinden yaptığı vuruşta top savunmadan geri dönüyor.

65- Nazım Sangare, Pedro Henrique'ye arkadan kayarak yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kart görüyor.

73- Miguel Crespo, Sefa Yılmaz'a kayarak yaptığı müdahale sonrasında sarı kart görüyor.

74- GOOOLL!! Demir Grup Sivasspor, Pedro Henrique'nin golüyle maçta eşitliği sağlıyor. Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Pedro Henrique, sağ ayağıyla harika bir şut çıkarıyor ve kaleci Berke Özer'in üzerinden geçen top üst direğin altına çarparak ağlarla buluşuyor.

80- Fenerbahçe'de 4. ve 5. oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Miha Zajc ile Enner Valencia oyundan çıkan isimler olurken, Jose Sosa ile Diego Rossi oyuna giren isimler oluyor.

80- Demir Grup Sivasspor'da 3. oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Koray Altınay yerini Ziya Erdal'a bırakıyor.

83- Ahmet Oğuz, İrfan Can Kahveci'yi formasından çekerek durduruyor ve hakem Alper Ulusoy'dan sarı kart görüyor.

85- Mustapha Yatabare'nin sağ kanattan ortasında Kim Min-Jae'nin uzaklaştıramadığı top Sefa Yılmaz'ın önünde kalıyor. Sefa Yılmaz, uygun durumda sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak kaleci Berke Özer ayağıyla gole izin vermiyor.

90-  Maçın sonuna oynanmamış süre olarak en az 4 dakika ilave ediliyor.

94-Demir Grup Sivasspor'da 4. oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Samba Camara, Pedro Henrique'nin yerine oyuna giriyor.

94- Hakem Alper Ulusoy maçı bitiren son düdüğü çalıyor ve karşılıklı atılan gollerle karşılaşma 1-1 sona eriyor.

Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşmasının hakemi açıklandı Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşmasının hakemi açıklandı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE 6 EKSİK

Fenerbahçe'de 6 futbolcu, Sivasspor müsabakasında forma giyemeyecek. Sakatlığı süren Mert Hakan Yandaş ile bireysel çalışan Altay Bayındır’ın yanı sıra Mesut Özil, Ferdi Kadıoğlu ve Muhammed Gümüşkaya kamp kadrosunda yer almadı. Attila Szalai ise sarı kart cezalısı.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçının tarihi belli oldu Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçının tarihi belli oldu Haberi Görüntüle

5 FUTBOLCU KART SINIRINDA

Fenerbahçe'de 5 futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde Ferdi Kadıoğlu, Luiz Gustavo, Filip Novak, Serdar Aziz ve İrfan Can Kahveci, sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 24. haftadaki Medipol Başakşehir müsabakasında forma giyemeyecek.

Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday olacak mı? Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday... Haberi Görüntüle

SİVAS'TA YEDİ EKSİK

Sivasspor'da bu karşılaşma öncesi sarı kart cezalısı Kerem Atakan Kesgin, sakatlığı bulunan Jorge Felix, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan ve Leke James ile ülkelerinin milli takımında olan Max Gradel ve Fayçal Fajr, kadroda yer almayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading