Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe-Rennes maçı sonrası şaşkına çeviren açıklama: Biz aptalız

Fenerbahçe-Rennes maçı sonrası şaşkına çeviren açıklama: Biz aptalız

Fenerbahçe-Rennes maçı sonrası Rennes teknik direktörü Genesio yaptığı açıklama ile herkese şaşırttı. 3-3 biten maçın ardından Genesio, "Kararları alan kişi benim. Eğer bir aptal varsa o da benim. Tüm suç bende. Bu maçın buraya geldiğine inanamıyorum!" dedi.

Spor

23.01.2024, 22:14

Maç sonunda ilginç açıklamalarda buluna Rennes teknik direktörü Genesio, skoru 3-0'dan 3-3'e getirdikleri için mutsuz olduğunu söyledi. Genesio, "Kararları alan kişi benim. Eğer bir aptal varsa o da benim. Tüm suç bende. Bu maçın buraya geldiğine inanamıyorum!" dedi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 5. hafta maçında 3-0 geriye düştüğü maçta Rennes ile 3-3 berabere kaldı. Rennes teknik direktörü bu skorun ardından sahalarda kolay kolay göremeyeceğimiz cinsten bir açıklama yaptı.

Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısında beklediği penaltı pozisyonu! Haberi Görüntüle

"EĞER BİR APTAL VARSA O DA BENİM"

Rennes teknik direktörü Bruno Genesio, "Taktik sebebiyle değil, Fenerbahçe'deki sistem ve oyuncu değişiklikleri nedeniyle bu oldu. Kararları alan kişi benim. Eğer bir aptal varsa o da benim. Mandanda'nın küçük bir ağrısı vardı. Onu riske etmek istemedik. Çok küçük ayrıntılar, çok büyük önem kazanabiliyor. Daha farklı olabilirdi. Son maçlarda her şey mümkün olacaktır." dedi.

Süper Kupa maçı ertelendi mi? 2024 Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçı... Haberi Görüntüle

"APTALIZ BİZ"

Rennes oyuncusu Benjamin Bourigeaud da, teknik direktör Genesio'ya benzer bir açıklamada bulundu. Bourigeaud, "Bugün konuşmaya hakkımız yok. 3-0'dan maçı koruyamadık ve 3-3 bitti. Biz aptalız, aptalız biz." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading