Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe, Real Madrid gibi! Efsane milli futbolcudan iddialı yorum: Rekor gelir!

Fenerbahçe, Real Madrid gibi! Efsane milli futbolcudan iddialı yorum: Rekor gelir!

Son dakika haberleri... Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Ankaragücü galibiyetini yorumladı. Sarı-lacivertlilerin Real Madrid gibi olduğunu belirten Kahveci, son olarak Arda Güler'in fazla süre alamamasına tepki gösterdi.

Spor

23.01.2024, 19:57

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Ankaragücü'nü 3-0'lık farklı skorla geçti.

Maçı TRT Spor kanalında yorumlayan Nİhat Kahveci, Sarı-lacivertlileri Real Madrid'e benzetti.

Futbolculuğu döneminde Ankara'da çok maç yaptığını söyleyen Nihat Kahveci, "Goller de attık, rakımdan mıdır neden hep sıkıntılı maçlar oynadım. Yorgunluk çöküyordu vs. bir şeyler oluyordu. Larnaca'dan döndüler, vallahi helal olsun. 3'lü 4'lü oynuyor her maç değişiyor. Kimin oynayacağını bilemiyorsun. Rakip takip da analiz yapamıyor" sözlerini dile getirdi.

Zaniolo'nun aşkı depreşti! Asla gitmeyeceği takımı da açıkladı Haberi Görüntüle

NİHAT KAHVECİ: KÖTÜ OYNUYORDU, BASİT HATALAR YAPIYORDU!

İrfan sağ ön, sol ön oynuyor, bugün 8 oynuyor. Lincoln sol bek oynuyor, ortaya geliyor. Anlayamıyor rakipler. İlk 11, kulübedekiler veya evde olanı bile analiz etmeleri gerekiyor. 4 gün önceki kadrodan Ferdi, Lincoln, Szalai, Serdar, Gustavo, Altay. Fenerbahçe iyi oynadı mı? En iyi oyununu oynamadı. Bugüne kadarki en az keyif aldığım Fenerbahçe maçıydı ama 3-0 maç. Altay için çok önemli bir maç oldu. Kötü oynuyordu, basit hatalar yapıyordu. Bugün de Fenerbahçe adına en iyilerden biriydi Altay'dı.

FIFA'nın affı yok! 5 Süper Lig kulübüne transfer yasağı Haberi Görüntüle

NİHAT KAHVECİ FENERBAHÇE'Yİ REAL MADRID'E BENZETTİ

Ankaragücü maçında Fenerbahçe'yi Real Madrid'e benzeten Nihat Kahveci, "Topa sahip de olamadı Fenerbahçe, Ankaragücü daha çok sahip oldu. Real Madrid de öyle. Ne yaptı Real Madrid diyorsun, Benzema 2 gol attı, Vinicius attı 3-0 bitti diyorsun" görüşlerini aktardı.

Fenerbahçe'nin çok gol atmasına da değinen Kahveci, "Kötü oynarken sonuca bak, sezon sonu büyük ihtimal gol rekoru gelir yüzde 90. Her maç 3-5-4 diye gidiyor. Gidişat 103 golü geçer gidişatı" açıklamasıyla yeni rekorun kırılacağını iddia etti.

Murat Sancak'tan olaylı derbi sonrası flaş çağrı Haberi Görüntüle

JORGE JESUS'A ARDA GÜLER TEPKİSİ

Arda Güler'in son saniyelerde maça girmesini eleştiren Nİhat Kahveci, " 25 saniye nasıl Cenk Tosun için olmaz dedim, Arda da 45 saniyelik oyuncu değil. Geçen maç oynattı, 11 gördük sonunda Arda'da. Hocam 1 dakika kala da alma ama yani. Hocamla anlaşamıyoruz Arda konusunda" ifadelerini kullanarak Jorge Jesus'a çağrıda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading