Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin son kez şans verdiği Pereira derbiye yeni sistemle çıkacak!

Fenerbahçe'nin son kez şans verdiği Pereira derbiye yeni sistemle çıkacak!

Son dakika haberleri... Son zamanların en tartışılan ismi olan Vitor Pereira, Galatasaray maçına özel olarak hazırlanıyor.

Spor

23.01.2024, 18:16

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta 1 puan alan Fenerbahçe'de Vitor Peraira bir hafta daha verildi.

Milli takım arasının ardından Galatasaray'a konuk olacak Sarı-lacivertliler, Portekizli hocanın durumuna maçtan sonra karar verecek.

Kulüp başkanı Ali Koç ile görüşen Pereira'nın derbiye farklı bir taktikle başlayacağı ve takımın Mesut Özil üzerinden ayarlanacağını belirtti.

Sezon başından bu yana 3'lü defans oynatan 53 yaşındaki antrenör, derbide 4'lü defans ile başlamayı düşünüyor.

Ayrıca son maçlarda yedek kalan yıldız oyuncu Mesut'u serbest rolde sahaya sürmeyi düşünen Portekizli, Galatasaray karşısında galip gelerek eleştirilere son vermeyi hedefliyor.

1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama 1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama Haberi Görüntüle

SEZONA HARİKA BAŞLADI DEVAMI GELMEDİ

Fenerbahçe'deki ikinci sezonunda Süper Lig'e iyi bir giriş yapan Vitor Pereira, ilk 8 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak liderlik koltuğuna oturdu.

Milli takım arasının ardından formu düşen Kanarya'nın son 4 maçı kabusu aratmadı. Trabzonspor deplasmanında başlayan mağlubiyet serisi Alanyaspor ve Konyaspor maçlarıyla devam etti.

Kayserispor karşısında da 1 puanı son saniyede attığı penaltı golüyle kurtaran Sarı-lacivertliler, 20 puanla 7.sıraya demir attı.


 


Loading