Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin kasası dolacak! Sarı lacivertlilere UEFA müthiş gelir geliyor

Fenerbahçe'nin kasası dolacak! Sarı lacivertlilere UEFA müthiş gelir geliyor

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev gelir! Grubu lider tamamlarsa kasaya girecek miktar belli oldu. Sarı-Lacivertlilerin kasasına, yaklaşık 3 milyon euro daha gireceği ortaya çıktı.

Spor

23.01.2024, 20:00

Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi elemelerinde mücadele etmeye hak kazanmıştı. Sezon başında göreve gelen Jorge Jesus'la Devler Ligi arenasında Dinamo Kiev ile karşılaşan sarı-lacivertliler, istediği sonuçları alamadı ve UEFA Avrupa Ligi'ne geriledi. Avrupa Ligi'nde ise oldukça iyi bir başlangıç yapan Kanarya, 5'inci maçlar sonunda B Grubu'nda liderliğini koruyor.

Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu! Olimpiakos kafilesinde kimler var? Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu! Olimpiakos kafilesinde kimler var? Haberi Görüntüle

RENNES KARŞISINDA TARİHİ DÖNÜŞ

Sarı-lacivertliler bu maçla UEFA Avrupa Ligi'ndeki yenilmezlik serisini de 9 maça çıkardı.

Rennes maçı öncesi elemeler de dahil olmak üzere 8 karşılaşmaya çıkan sarı-lacivertliler, 6 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Kadıköy'de dün akşam oynanan Rennes maçındaki başarısı ile 3-0 geriden gelmesini bilen Fenerbahçe, sahadan 3-3 beraberlikle ayrılırken serisini de 9 maça çıkarmış oldu.

Fenerbahçe, gruptaki son maçına 3 Kasım'da Polonya'da Dinamo Kiev ile çıkacak.

Avrupa devinden Arda Güler hamlesi!  Arda Güler'in babası ile görüştü Avrupa devinden Arda Güler hamlesi! Arda Güler'in babası ile görüştü Haberi Görüntüle

İŞTE KASAYA GİRECEK RAKAM

Avrupa Ligi'nde şu ana kadar gösterdiği performansın karşılığı olarak kasasına yaklaşık 11 milyon euro koyan Sarı-Lacivertliler, Rennes beraberliği sonrası 210 bin euro kazandı

Eğer Fenerbahçe, Ukrayna ekibini yenerse, 3 puanın karşılığı olarak 630 bin euro, Kupa 2'de gruptan lider çıktığı için 1.1 milyon euro ve Son 16 biletini kaptığı için de 1.2 milyon euronun sahibi olacak.

Böylelikle toplamda Sarı-Lacivertlilerin kasasına, yaklaşık 3 milyon euro daha girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading