Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin kamp programı belli oldu! Antalya'da hazırlık maçları yapılacak

Fenerbahçe'nin kamp programı belli oldu! Antalya'da hazırlık maçları yapılacak

Son dakika haberleri... 2022 Dünya Kupası için verilen arada Antalya'da kamp yapacak olan Fenerbahçe, detayları açıkladı. Sarı-lacivertliler, yaklaşık 1 hafta Antalya'da kalacak.

Spor

23.01.2024, 20:07

Fenerbahçe, 2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarını sürdürdü.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki idman, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı.

Sahada koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla devam eden antrenmanda çabukluk çalışmaları da yapıldı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Fenerbahçe, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından organize edilecek dostluk turnuvası kapsamında yarın sahasında LaLiga ekiplerinden Rayo Vallecano ile karşılaşacak.

Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasına yabancı VAR hakemi Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasına yabancı VAR hakemi Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN KAMP AÇIKLAMASI

6-10 Aralık 2022 tarihleri arasında Antalya'da kamp yapacak olan Fenerbahçe, detayları paylaştı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada ligin kalan bölümü için hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren Futbol A Takımımız, 6-10 Aralık 2022 tarihleri arasında Antalya’da kamp yapacaktır. Kamp organizasyonu Match PR tarafından gerçekleştirilecektir.

Gloria Hotels’de düzenlenecek kamp sürecinde Takımımızın oynayacağı hazırlık maçlarına dair bilgilendirme resmi mecralarımız üzerinden paylaşılacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading