Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe'nin göz bebeğiydi! Eden Hazard'ın yeni takımı belli oldu! Taraftar çılgına döndü

Fenerbahçe'nin göz bebeğiydi! Eden Hazard'ın yeni takımı belli oldu! Taraftar çılgına döndü

Real Madrid forması giyen ve adı Süper Lig devleriyle de anılan Eden Hazard'ın transfer sezonu sonlanmadan Al Nassr kulübüne imza atması bekleniyor.

Spor

23.01.2024, 20:21

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte kadrosuna yıldız ismi katan Al Nassr kulübü bir flaş transfere daha nokta koymak istiyor. Son günlerde adından sıkça söz ettiren Suudi ekibi şimdi de Eden Hazard ile görüşüyor.

Anadolu Efes - Olympiakos maçı bugün mü, ne zaman? Anadolu... Haberi Görüntüle

HAZARD GÜN SAYIYOR

2019 yılında İngiliz devi Chelsea'den 115 milyon euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e imza atan Eden Hazard, yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle istenilen performansını bir türlü gösteremedi. Bu sene İspanyol devinin kadro yapılanmasında düşünülmeyen tecrübeli yıldız kulüpten ayrılmak istediğini yönetime bildirmişti. Birçok kulübün radarına giren yıldız isim için ortaya flaş bir iddia atıldı. Al Nassr heyeti, Cristiano Ronaldo'dan sonra şimdi de Eden Hazard'ı kadrosuna katıyor. İspanyol gazeteci Roman Alvarez de Mon'un duyurduğu habere göre yıldız isim 4 gün içinde Suudi Arabistan'ın yolunu tutacak. Zira ülkede ara transfer dönemi 29 Ocak tarihinde kapanıyor.

16 Mart bu akşam kimin maçı var? Bugün hangi takımın... Haberi Görüntüle

ARABİSTAN'DA TRANSFER DÖNEMİ SONA ERİYOR

Suudi Arabistan'da 1 Ocak'ta başlayan transfer dönemi 29 Ocak'ta son buluyor. Yani Eden Hazard transferini bitirmesi için Al-Nassr'ın önünde 4 gün var.

TFF yeni uygulamayı duyurdu: Resmen başladı Haberi Görüntüle

HAZARD'IN SEZON İSTATİSTİĞİ

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 32 yaşındaki sol bek oyuncu, bu sezon forma giydiği 13 maçta 1 gol ve 2 asist kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading