Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin genç yıldız Arda Güler yuvadan uçuyor! Taraftarlar ters köşe oldu: O ayrıntı dikkat çekti

Fenerbahçe'nin genç yıldız Arda Güler yuvadan uçuyor! Taraftarlar ters köşe oldu: O ayrıntı dikkat çekti

Fenerbahçe'nin Türk futboluna kazandırdığı genç yıldız oyuncu Arda Güler, bu sezon gösterdiği performans ile tüm dünyanın dikkatini üzerine çekti. Köklü Avrupa kulüplerinin istediği ve adı son günlerde Borussia Dortmund, Napoli, Ajax ve Real Sociedad gibi takımlar ile sık sık anılan 18 yaşındaki futbolcuya bir talip daha çıktı. Fenerbahçe ile yaptığı sözleşmedeki bir detay ise herkesi ters köşe yaptı. 

Spor

23.01.2024, 20:56

Bu yıl beklenilen başarıyı elde edemeyen Fenerbahçe, Yaz transfer dönemi için transfer çalışmaları için yönetim kolları sıvadı. Fenerbahçe taraftarı uzun süredir şampiyon olmayı bekliyor. Fenerbahçe yönetiminin yaptığı başarısız transferler sonucu şampiyonluk yarışında büyük darbeler alındı. Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un takıma kazandırdığı genç yıldızı Ard Güler kısa zamanda adını tüm dünyaya duyurmayı başardı. Köklü Avrupa kulüplerinin radarına giren genç oyuncu için yeni detaylar gelmeye başladı. 

Sarı-lacivertliler önümüzdeki yıl için transfer çalışmalarına başladı. Yönetim ilk tavsiyesini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray'a şok! Cezaları açıklandı Fenerbahçe ve Galatasaray'a şok! Cezaları açıklandı Haberi Görüntüle

Eyüpspor'dan Süper Lig'i karıştıracak iddia için açıklama geldi! Dünya yıldızı Luka Modric Arda Turan'ın takımına mı geliyor? Eyüpspor'dan Süper Lig'i karıştıracak iddia için açıklama geldi! Dünya yıldızı... Haberi Görüntüle

RYAN KENT İLE ANLAŞILDI

Fenerbahçe, son olarak Glasgow Rangers forması giyen Ryan Kent ile anlaşma sağladığı belli oldu.

Sarı-lacivertlilerin sezonun sona ermesinin akabinde İngiliz kanat oyuncusuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalayacağı söyleniyor.

Kanarya, Dominik Livakovic ve Wilfried Zaha için de görüşmelerini sürdürüyor. Ancak Fenerbahçe taraftarının en çok merak ettiği isim olan Arda Güler hakkında flaş gelişme yaşandı. Arda Güler'in takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor.

Golden Boy 2024 adayları açıklandı: Litede 3 Türk isim var! Golden Boy 2024 adayları açıklandı: Litede 3 Türk isim var! Haberi Görüntüle

EN CİDDİ TALİP RB LEIPZIG

Akşam'ın yazdığı haber doğrultusunda, Arda'yı isteyen takımlar arasında Bundesliga temsilcisi Leipzig ön planda yer alıyor.

Alman ekibi, 18 yaşındaki oyuncu için sarı-lacivertli yönetim ile girişimlerini hızlandırmış durumda.

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için yeni hamle Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için yeni hamle Haberi Görüntüle

O AYRINTI DİKKAT ÇEKTİ

Arda Güler'in 1500 dakikayı dolduramaması durumunda 5 milyon Euro olan serbest kalma maddesi devre dışı kalacak. Taraflar arası sözlü anlaşma yapıldığı belli oldu

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading