Yandex Metrica

DOLAR

32.37

%0.17 expand_less

EURO

35.05

%-0 expand_less

ALTIN

2325.70

%0.2 expand_less

BIST

9087.92

%0.09 expand_less

BTC ($)

70505.11

%-0.2 expand_more

Fenerbahçe'nin eski yıldızı futbolu bıraktı! Aykut Kocaman detayı şaşırttı

Fenerbahçe'nin eski yıldızı futbolu bıraktı! Aykut Kocaman detayı şaşırttı

Son dakika haberleri... Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor formaları da giyen milli futbolcu Özer Hurmacı, aktif futbol hayatına son verdiğini duyurdu.

Spor

23.01.2024, 18:57

Geçen sezon Bursaspor'da oynayan Özer Hurmacı, futbolu bıraktığını açıkladı.

Süper Lig'de Fenerbahçe, Trabzonspor, Osmanlıspor gibi takımların da formasını giyen Özer, sosyal medyadan açıklama yaparak kariyerine son verdiğini duyurdu.

Futbol hayatında birçok teknik direktörle çalışmasına rağmen 35 yaşındaki oyuncunun sadece Aykut Kocaman'a teşekkür etmesi gözlerden kaçmadı.

Fenerbahçe 7 yıl aradan sonra Türkiye Kupası'nı kazandı: Dörtlü Final'in... Haberi Görüntüle

ÖZER HURMACI'DAN VEDA PAYLAŞIMI

"Futbol bana çok güzel, çok özel duygular tattırdı. Çocukluğumda, gençliğimde, hayatımın her anında futbol var oldu. Benim içinse artık aktif futbolculuk kariyerimi noktalama vakti. Bu güzel yıllarda yanımda olan başta saygı değer hocam Aykut Kocaman’a; Fenerbahçe, Trabzonspor, Ankaraspor, Bursaspor ve formalarını gururla taşıdığım tüm değerli camialara teşekkürlerimi sunuyorum. Desteklerini iyi günde kötü günde esirgemeyen Başta Aileme tüm Taraftarlara ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Farkında olmadan üzdüğüm, kırdığım, sinirlendirdiğim birileri varsa haklarını helal etsinler. Her son yeni başlangıçlar demektir. Yeni maceralarda görüşmek üzere... Kalın sağlıcakla." 

Okan Buruk'un gelecek sezonki kadrosu şekilleniyor: Stopere yeni kontrat Haberi Görüntüle

ÖZER HURMACI'NIN KARNESİ

Kariyerinde Almanya'nın Baunatal takımında başlayan Özer Hurmacı, 2005'te Ankaraspor'a transfer oldu ve sırasıyla Fenerbahçe, Kasımpaşa, Trabzonspor, Akhisar Belediyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Demir Grup Sivasspor ve Bursaspor'da forma giydi. Özer, 2 kez de A Milli Takım'da görev yaptı.

Tüm kulvarlarda 433 resmi maça çıkan 35 yaşındaki isim, 46 gol atıp 51 de asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading