Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin bileği bükülmüyor! Yine farklı kazandılar

Fenerbahçe'nin bileği bükülmüyor! Yine farklı kazandılar

Fenerbahçe, Avusturya kampında oynadığı hazırlık maçında Macar ekibi Mol Fehervar'ı 3-0 mağlup etti. Galibiyeti Serdar Dursun, Rossi ve Valencia'nın golleri getirdi.

Spor

23.01.2024, 22:10

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya’da sürdüren Fenerbahçe, buradaki ikinci hazırlık maçında Macaristan temsilcisi Mol Fehervar ile karşılaştı. Sarı-Lacivertli ekip, Graz kentindeki Merkür Arena Stadı'nda oynanan maçtan 3-0 galip ayrılmayı başardı. Fenerbahçe bu sonuçla sezon öncesi yaptığı 5'inci hazırlık maçında 4. kez galibiyet elde etmiş oldu.

Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın yaptığı hatayı konuşuyor Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın... Haberi Görüntüle

İLK YARIDA 2 GOL

Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus yönetimindeki temsilcimiz, sahaya Altay, Osayi, Szalai, Min Jae, Ferdi, İsmail, İrfan Can, Pelkas, Bruma, Rossi ve Serdar Dursun 11'i ile çıktı. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Sarı-Lavcivertliler, ilk yarıyı 37. dakikada Serdar Dursun ve 43. dakikada Diego Rossi’nin attığı gollerle 2-0 üstün tamamladı.

Trabzonspor'un gol kanalları tıkandı! Santraforlar ağları sarmanın sevincini unuttu Trabzonspor'un gol kanalları tıkandı! Santraforlar ağları sarmanın sevincini unuttu Haberi Görüntüle

SIRADA HULL CITY VAR

Maçın ikinci yarısında da rakibine karşı üstün oyununu sürdüren Fenerbahçe'de 61. dakikada sahneye çıkan Valencia attığı golle maç skorunu tayin etti: 3-0.  Fenerbahçe, sezonun 6. hazırlık maçında 10 Temmuz Pazar günü Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda İngiliz temsilcisi Hull City ile karşı karşıya gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading