Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin Avrupa fikstürü belli oldu

Fenerbahçe'nin Avrupa fikstürü belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden ve gruplara kalan Fenerbahçe'nin grubundaki fikstür belli oldu.

Spor

23.01.2024, 19:44

Oynadığı iki maç sonunda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'e yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden elenen Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek. UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan Fenerbahçe'nin grubundaki fikstür belli oldu.

Fenerbahçe Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? Tek farkla 1-0 biterse hangi takım kazanır, maç uzar mı? Fenerbahçe Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? Tek... Haberi Görüntüle

KİEV'LE AYNI GRUBA DÜŞTÜ

Üçüncü torbadan kuraya katılan Fenerbahçe, B Grubu'nda Dinamo Kiev, Rennes ve AEK Larnaca ile yer aldı. Grup maçları, 8 Eylül'de başlayıp 3 Kasım'da bitecek.

Fenerbahçe'de moraller yerde! Tek umudu kaldı, yönetim harekete geçti Fenerbahçe'de moraller yerde! Tek umudu kaldı, yönetim harekete geçti Haberi Görüntüle

FİNAL MACARİSTAN'DA

Avrupa Ligi'nin finali, 31 Mayıs 2023'te Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynanacak. Geçen sezon ilk kez düzenlenen ve İtalya temsilcisi Roma'nın kazandığı Avrupa Konferans Ligi'nin final maçı ise 7 Haziran 2023'te Çekya'nın başkenti Prag'da bulunan Eden Arena'da yapılacak.

VAR polemiği resmiyet kazandı: Kayıtlar açıklansın VAR polemiği resmiyet kazandı: Kayıtlar açıklansın Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ

8 Eylül Fenerbahçe-Dinamo Kiev

15 Eylül Rennes-Fenerbahçe

6 Ekim Fenerbahçe-AEK Larnaca

13 Ekim AEK Larnaca-Fenerbahçe

27 Ekim Fenerbahçe-Rennes

3 Kasım Dinamo Kiev-Fenerbahçe

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading