Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin 5 yıldız talebi sonrası Galatasaray ve Trabzonspor harekete geçti! Ali Koç TFF'ye meydan okudu

Fenerbahçe'nin 5 yıldız talebi sonrası Galatasaray ve Trabzonspor harekete geçti! Ali Koç TFF'ye meydan okudu

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe 1959 yılı öncesi şampiyonluklarının geçerli olması için harekete geçti. Yeni sezonda 5 yıldızlı logonun kullanılacağını bildiren Sarı-lacviertliler, gündem oldu.

Spor

29.01.2024, 22:20

Fenerbahçe yeni sezonda 5 yıldızlı logo kullanacağını açıkladı.

Daha önce 1959 yılı öncesi kazanılan 10 şampiyonluğun sayılması için talepte bulunan Sarı-lacivertliler, TFF'den istediği yanıtı alamadı.

Bunun üzerine harekete geçen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın kuruluşlarına yaptığı duyurada 5 yıldızlı logolarının kullanılmasını talep etmişti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK yarı final maç tarihleri ve eşleşmeler Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN 5 YILDIZ AÇIKLAMASI

Kulübümüz, bu sezon itibariyle Türkiye Futbol Federasyonu’nun kurulduğu 1923 yılından bugüne kadar uzanan 100 yıllık sürede kazandığı 28 Türkiye Şampiyonluğu’nun karşılığı olan beş yıldızlı logo kullanımını hayata geçirmiştir.

Değerli paydaşlarımız olan tüm basın yayın kurum ve kuruluşlarından, Kulübümüzün bu kararına hassasiyetle yaklaşmalarını; armamızı mecralarında aşağıda yer alan şekliyle kullanmalarını rica ediyoruz.

Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama... Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DAN FENERBAHÇE'YE 5 YILDIZ TEPKİSİ

Fenerbahçe'nin duyurusu sonrası açıklama yapan Galatasaray, resmi sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yayınlayarak Türkiye Futbol Federasyonu'na seslendi.

TFF yönetiminin göreve geldiği ilk günden bu yana eylem ve söylemleriyle hukukun üstünlüğü ve adalet duygusuna önem verdiğine dikkat çekilen açıklamada, "TFF'nin ilgili talimatlarında şampiyonluk yıldızlarının nasıl kullanılacağı açıkça belirtilmesine rağmen sürdürülmeye çalışılan bu orta oyununun sona erdirilmesi ve Türk futbolunun telafisi imkansız zararlara uğramasının engellenmesi için gereken tedbirlerin alınmasını ve TFF talimatları uyarınca gerekli yaptırımların uygulanmasını talep ederiz." denildi.

Arda Güler, takım arkadaşlarıyla halay çekti! Bu görüntüler sosyal medyada viral oldu! Arda Güler, takım arkadaşlarıyla halay çekti! Bu görüntüler sosyal medyada... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'DAN FENERBAHÇE'YE YILDIZ MESAJI

Galatasaray ile birlkte Trabzonspor da Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı logo duyurusuna göndermede bulunarak sosyal medyadan paylaşım yaparak tepki gösterdi.

Karadeniz ekibinin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Taraftarlarımızdan gelen yoğun sorular üzerine bilgilendirme: Armamızdaki şanlı yıldızımızı kontrol ettik, hâlâ yerinde. Merak etmeyin, içiniz ferah olsun şampiyon takımın taraftarı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading