Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe maçındaki skandal sonrası UEFA harekete geçti: Tokmak skandalı sonrası karar

Fenerbahçe maçındaki skandal sonrası UEFA harekete geçti: Tokmak skandalı sonrası karar

UEFA Avrupa Ligi play-off mücadelesinde Fenerbahçe'nin deplasmanda kazandığı Austria Wien maçında skandal anlar yaşandı. Davul tokmağı Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'a isabet etti. Yaşanan olay sonrası UEFA'nın harekete geçtiği öğrenildi. Avusturya ekibinin UEFA Avrupa Ligi'nden diskalifiye edilmesi ve ciddi bir para cezası almasının gündemde.

Spor

23.01.2024, 19:42

UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Austria Wien'i Joshua King ve Serdar Dursun'un ayağından gelen gollerle 2-0 mağlup ederken rövanş karşılaşması öncesi önemli bir avantajı cebine koymayı başardı.

Avusturya'da oynanan mücadelede maç önü ve maç esnasında da çirkin olaylar yaşanırken, Sarı-Lacivertliler'in 1-0 üstün olduğu esnada devam eden mücadelenin 43. dakikasında Austria Wien taraftarı sahaya yabancı madde yağdırmaya başladı.

Manchester United rotasyon peşinde Haberi Görüntüle

Emre Belözoğlu eski takımını üzdü: Ankaragücü 7 maç sonra kazandı Haberi Görüntüle

ALTAY'A DAVUL TOKMAĞI İSABET ETTİ 

Bu sırada Austria Wien tribünlerinden atılan davul tokmağı, Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır’a isabet etti. Altay Bayındır’ın göğsüne isabet eden davul tokmağı ile yere yığılmasından sonra maç durdu. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası mücadele 45. dakikadan itibaren tekrar başladı. Tribünlerin tansiyonunu yatıştırmaya çalışan Austria Wien oyuncuları taraftarlara sakin olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Fenerbahçe olağanüstü genel kurul ne zaman? Fenerbahçe ligden mi çekilecek?... Haberi Görüntüle

Altay Bayındır'a kötü haber: Manchester United bir kaleci daha alıyor Haberi Görüntüle

UEFA HAREKETE GEÇTİ: CİDDİ BİR PARA CEZASI GÜNDEMDE 

Yaşanan bu durum sonrası UEFA yetkilileri harekete geçerken, Avusturya kulübü UEFA Avrupa Ligi'nden diskalifiye edilmesinin yanı sıra, ciddi bir para cezası ile de karşı karşıya.

Yaşanan bu olaylar Avusturya basınında da geniş yankı bulurken, Kurier gazetesinin haberine göre; A. Wien yönetimi, Türk kaleciyi göğsünden vuran ve maçı yarıda bırakmanın eşiğine getiren davul tokmağını atanı arıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading